· 

BV Voorne Mix 12 wint ruim van Westland Stars met 58-16

 

BV Voorne Mix 12 wint ruim van Westland Stars met 58-16! 

Afgelopen zaterdag 14 september speelden onze spelers uit de mix 12 de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. We startte de wedstrijd met 1 minuut stilte ter nagedachtenis van onze overleden trainer/coach Barrie Wagner. Barrie had de kinderen een mascotte gegeven, de hamster. Deze is bij elke wedstrijd aanwezig.

 

Het team had één doel, namelijk “we gaan deze wedstrijd winnen voor Barrie”!

 

Vol enthousiasme en strijdlust begonnen we de wedstrijd sterk. Na 2 periodes stond het al 19-3 voor Voorne. Het enthousiasme van Barrie was terug te zien in de wedstrijd. Samen op weg naar een mooie overwinning. Het was duidelijk dat wij sterker waren dan Westland Stars, die hadden moeite met onze verdediging.

 

We winnen voor Barrie met 58-16!

 

Iedereen heeft gescoord:

 

 Stijn v/d Panne 15, Rayvano v. Ostaijen 12, Evo Frank 9, Marco van Eijk 8, Jasper van Hagen 6, Thijmen van Schaick 4 en Diede Hekking 6.