· 

vv Spijkenisse 1 snakt naar punten tegen SC Feyenoord.

Na drie wedstrijden in de competitie staat de teller voor Spijkenisse nog steeds op nul. De hoogste tijd dus om daar verandering in te brengen. Afgelopen zaterdag roken de mannen van Wubben aan de punten, maar het veroveren daarvan was een ander verhaal.

Prettige bijkomstigheid bij de drie nederlagen tot dusverre is, dat de kloof tussen de gevestigde orde en het aanstormend talent steeds kleiner wordt.

Ook de volgende tegenstander SC Feyenoord komt nog niet los in de competitie. Na twee nederlagen namen de Rotterdammers tegen Sportlust een 2-0 voorsprong, maar verspeelde die voorsprong, tegen 10 tegenstanders, na de rust en moesten genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Het eerste competitie punt werd wel een feit.

 

Speciale gast. 

Hij is een bezige bij en heeft behoorlijk wat noten op zijn zang. Niets doen is hem volledig vreemd. Had als inspecteur bij de politie al een uitgesproken mening, die hij aanscherpte in zijn wekelijkse column in weekblad De Botlek. Joop van der Hor vestigde de aandacht op zich als stepper en de geestelijke vader van Villa Joep; een organisatie die strijd tegen kinderkanker (Neuroblastoom). Werd onderscheiden met de Erasmusspeld, de Nissewaard penning en geslagen tot Ridder in de orde van Oranje Nassau vanwege zijn verdiensten voor de samenleving.

Daarmede is zijn geldingsdrang nog niet bezegeld. Debuteerde onlangs bij de radio in het programma 'de late avond' en schept er veel genoegen in namens de gemeente Rotterdam echtparen in het huwelijk te laten treden.

 

We zullen hem moeten missen als columnist voor De Botlek, het weekblad dat ophoudt te bestaan. Joop van der Hor gaf onlangs zijn mening over het vrouwenvoetbal en komt als pseudo Rotterdammer zaterdag naar de wedstrijd Spijkenisse tegen SC Feyenoord om zijn mening aan te scherpen.

Een rechtgeaarde columnist kent immers geen grenzen, maar stelt ze wel.

 

Aanvang 14.30 uur moeten we er allemaal zijn op het sportpark Jaap Riedijk. De mening van Joop van der Hor wordt in het verslag verweven. U moet er bij zijn om uw mening te vormen.

Tot zaterdag en met een zonnetje in de rug en de aanmoedigingen vanaf de zijlijn kunnen de eerste punten worden binnen geharkt.

 

(Vooruitblik op de Website van vv Spijkenisse).