· 

R10 supporter van vv Rockanje.

Doel van R10 is om de vereniging te ondersteunen in de prestaties op het veld en de gezellig sfeer op de club. De supportersvereniging ondersteunt graag zowel de jeugd als senioren bij de activiteiten op "sportpark de Drenkeling."

Voor de selectie worden alle randzaken zo goed mogelijk geregeld. Er worden o.a. feestavonden na een leuke thuiswedstrijd, loterijen georganiseerd en dragen we ons steentje bij aan de hapjes voor de selectie, lagere elftallen en de dames nadat zij van het trainingsveld afkomen.

R10 draagt haar steentje bij om het plezier en de gezelligheid op de dorpsclub te behouden voor de jeugd en de senioren teams. Om dit mogelijk te maken is er een groep trouwe supporters die R10 hierbij financieel ondersteunen d.m.v. een van de onderstaande opties: 

 

- Brons = Euro 50,00 per seizoen
Vermelding op R10 ledenbord kantine + de originele “Rekkajje R10” dopper

 

- Zilver = Euro 75,00 per seizoen
Vermelding op R10 ledenbord kantine + de originele “Rekkajje R10” dopper + voetbalschoenen tasje

 

- Goud = Euro 100,00 per seizoen
Vermelding bovenaan op R10 ledenbord kantine + de originele “Rekkajje R10” dopper + voetbalschoenen tasje + extra verrassing

 

Wil jij lid worden van R10 stuur een PB of een mailtje naar sponsoring@vvrockanje.nl.
Supporter worden met jouw team of bedrijf is natuurlijk ook mogelijk.

 

Facebook Rockanje