· 

Finalisten Zomercompetitie Jeu de Woeles bekend.

Bij Jeu de Woeles (Jeu de boulesvereniging in De Woelhoek in Hellevoetsluis) is men aan de finales van de Zomercompetitie toe. Die finales worden 25 en 26 september gespeeld. Er is een Damespoule en een Herenpoule. Op beide dagen.

 

Op woensdagmiddag nemen de dames Lyda Buitenhuis, Kristina Geglawy, Joke de Graaf en Henny Swemmer aan de finale deel. Bij de heren Nico van Dijke, Tom Boom, Ad Leeuwenburg en Jaap Looy.

 

Op donderdagavond komen de dames Wendy van Yperen, Maja Postma, Corneel Post-de Hoog en Gerda Oosterbroek-Frijters voor de finale in actie en bij de heren Jean van Heddegem, Rob van Leeuwen, Hans Leijendekker en Jan Wezemer. 

 

Afgelopen woensdag waren Ria Kleijn en Jaap Looy de beste dame en heer van het dagklassement. Donderdag waren Ria Looy en Rob van Leeuwen de sterksten.

 

Het totaalklassement van de Zomercompetitie is gewonnen door Jaap Looy (woensdagmiddag: met een winstpercentage van 72,5%) en Tom Boom  (donderdagavond met een winstpercentage van 70,6%).

 

De nieuwe Wintercompetitie start op woensdagmiddag 2 oktober 2019 om 13:00 uur; voor de donderdagavondgroep op 3 oktober om 17:00 uur. De donderdagavondgroep kan nog deelnemers welkom heten. Er is nog plaats. Klik hier voor de Jeu de Woeles Website en contactgegevens.