· 

Valse start GHVV'13 tegen OVV

Vooraf zou je zeggen tegen OVV (willen hoge ogen gooien in de competitie) gaan we een zware middag tegemoet. Als je dan de wedstrijd heb gezien heeft GHVV'13 zichzelf een klein beetje te kort gedaan tegen OVV.

 

In de 1e helft was OVV meer in balbezit maar echt heel gevaarlijk zijn ze ook niet geworden. Buiten de 26e minuut in de 1e helft na een klein foutje achterin die dan gelijk afgestraft werd door OVV.

Verder heeft de ploeg van John het niet echt lastig gehad voor de rust.

 

Na de rust een kleine omzetting door een lichte blessure en een beter spelend GHVV die de thuisploeg onder druk probeerde te houden. Op een enkele kans na is OVV niet meer gevaarlijk geweest en dat is toch de complimenten aan onze (jeugdige) ploeg. In deze zeer sportieve wedstrijd wilde de bal af en toe niet lekker rollen vanwege de droogte van het veld en wilde de bal niet lekker rollen zodat de spelers af en toe sneller waren dan de bal.

Daar hadden ze allebei last van maar was wel lastig. Doordat een speler van OVV op de bal stapte en viel zag de scheidsrechter daar een overtreding in en gaf de vrije trap aan OVV. Vanaf een meter of 30 werd de vrije trap pardoes in de winkelhaak geschoten en stond het 2 - 0.

 

GHVV'13 gaf niet op en bleef het proberen maar wat ze er ook aan deden vandaag zat het er gewoon weg niet in. Kansen maken is 1 maar kansen creëren is 2 want dat hebben we vandaag niet gedaan en daar draait toch het hele spelletje op. Een nederlaag dus maar hij was niet nodig geweest. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Botlek die 2 - 2 speelde tegen Vierpolders.