· 

BV Voorne M18 wint ruim van Rowic in Dordrecht met 45-74!

Afgelopen zondag 22 september brachten de mannen van coach Mirjam Bakkes een bezoek aan D.B.V. Rowic in Dordrecht.

 

In een warme sporthal startte Voorne met scoren. Door enorme gaten in de verdediging bij Rowic konden we makkelijk scoren. Helaas zaten er bij het team ook wat gaten in de verdediging en Rowic bleef bij ons in score.

 

Er moest iets gebeuren aan de verdediging bij Voorne en daarom werden Bart Hordijk, Maarten en Niels v/d Merwe als een sterkte muur neer gezet onder de basket en dat zorgde ervoor dat Rowic balverlies leed. Enkele spelers probeerden nog langs Bart te komen maar die staat daar als een muur en die is hard.

 

Door vele fastbreaks kwam Voorne M18 verder op voorsprong en breidde deze uit. Door een mooie pass en inside actie kwam onze nieuwe speler Jamai v. Munster ook tot een score. Voorne M18 wint overtuigend met 45-74! Topscoorders waren Niels v/d Merwe 25 en Calvin Phernambucq 21 punten.