· 

3e klasse derby tafeltennis.

Vanavond staat een leuke 3e klasse derby op het programma in de tafeltenniscompetitie. Voor een wedstrijd in de 3e klasse F ontmoeten De Repelaer 1 en Hellevoets Effect 1 elkaar in Spijkenisse. 

 

De Repelaer 1 (Daniel Koppenol, Jeffrey Tempelman, Marcel vd Sterre, Danny vd Wal) is sterk begonnen aan de najaarscompetitie. Met 2 grote overwinningen op PITT'75 2 (8-2) en VCS 1 (10-0). Daniel, Jeffrey en Marcel hebben nog geen wedstrijd verloren.

Hellevoets Effect 1 (Ron Huizinga, Onno Blok, Barry van Dijk, Joyce Ynzonides-Janissen) won met 6-4 van VCS 1 en speelde met 5-5 gelijk tegen Xerxes 3. Rob en Onno speelden één keer mee en zijn ongeslagen. 

Het zal voor het Hellevoetse team een klus worden de wedstrijd tegen de titelkandidaat De Repelaer in winst om te zetten. Maar als Rob, Barry en Onno achter de tafel verschijnen, is een verrassing niet uitgesloten. We zullen het vrijdagavond gaan zien. Kom naar de sportzaal aan de Salamanderveen 350 om vanaf 20.15 uur de wedstrijd te aanschouwen.