· 

Een mooi hockeyweekend in Spijkenisse bij HVS.

Ondanks de voorspelde regen komend weekend gaan we toch een prachtig sportief weekend te gemoed.

We beginnen dan ook vanavond al waar om 19:00u twee Zuid Afrikaanse hockeyteams het op gaan nemen tegen HVS JA1 (Raboveld) en MB1 (Jumboveld).

Op dat moment is ons HVS Heren 1 begonnen aan de voorbereiding voor hun wedstrijd om de Silver Cup (het bekerkampioenschap). Ze dienen daarvoor af te reizen naar Maassluis waar Evergreen de tegenstander is. Evergreen speelt net als onze mannen in de 4e klasse, maar dan in poule A en zullen na drie wedstrijden nog puntloos te zijn gebrand zijn op een goed resultaat tegen onze mannen.

De hoofdact van de avond is dus in Maassluis en begint om 20:30u!

Zaterdag beginnen we om 09:00u om het Jumboveld met twee wedstrijden van de Jongste Jeugd (M8E2 en M8E3) terwijl op het UP-veld MF1 zal beginnen gevolgd door M6E1. Rond half vier staan de laatste jeugdwedstrijden gepland op Sportpark Groenewoud.

Zondag hebben we de eerste Super Sunday van het seizoen. Niet alleen ons Dames 1 en Heren 1 spelen thuis, maar in het voorprogramma hebben we eerst ons Heren Veteranen (Jumboveld) en Dames Veterinnen (Raboveld) op het veld staan.

HVS Dames 1 gaat aantreden in een kraker tegen de koploper Derby. Blijven zij meedoen om het kampioenschap of gaan ze even de wachtkamer in? We kunnen dat gaan zien vanaf 12:45u op het Raboveld.

Hopenlijk zijn onze mannen weer hersteld van de wedstrijd tegen Evergreen. En het hersteld natuurlijk het makkelijkst als je op de vrijdag wint en naar de volgende ronde mag. Met Mini van de Week Thiemo op de bank gaan onze mannen om 14:45u aantreden tegen MHC Vianen.

Naast dit prachtige voorprogramma en hoofdprogramma bieden we ook nog een mooi bijprogramma aan. Op het Jumboveld zal Dames 5 aantreden (12:30u) in een Voorne-Putten-derby tegen Forcial. Hierna mogen de mannen van Heren 2 aantreden (14:30) voor hun wedstrijd tegen Zoetermeer.

Morgen zullen er tussen de buien door mooie opklaringen zijn, maar zondag wordt veel regen verwacht. Advies is dus om de paraplu klaar te zetten.

Een fijn en sportief weekend toegewenst!

#GOHVS