Last minute winner vv Rozenburg 1.

Vandaag speelde Rozenburg de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse Delft. Na de overwinning van vorige week zaak voor de Rood-Gelen om dit een vervolg te geven.

 

Op een spiksplinternieuwe grasmat trapte V.v. Rozenburg af in een De Kelderklasse waardig outfit: doordat de scheidsrechter de zwarte broeken van Rozenburg niet goedkeurde (Vitesse Delft had ook zwarte broeken), speelde Rozenburg in witte broekjes geleend van Vitesse Delft.

 

Rozenburg speelde goed voetbal eerste helft, maar wist niet te scoren. Vitesse Delft deed dat ook niet, dus werd de rust bereikt met dezelfde stand als er begonnen werd. Tweede helft was Vitesse Delft wat sterker en dat resulteerde, ondanks grote kansen voor Rozenburg, in de 1-0 voor de thuisploeg. Rozenburg probeerde het wel, maar creëerde weinig kansen meer. Vijf minuten voor tijd kreeg een van de centrale verdedigers van Vitesse een rode kaart voor het neerhalen van een doorgebroken speler . Uit de toegekende vrije trap werd de lat geraakt door Rozenburg. Even later de ultieme mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen, na een handsbal ging de bal op de stip. Bryan van der Laan ging achter de bal staan en knalde onberispelijk binnen!  Met alleen nog de blessuretijd dus 1-1 op de borden.

Het werd zelfs nog mooier voor Rozenburg, na een goede voorzet van Vince Lissenberg werkte een van de verdedigers de bal in eigen doel. In de 94e minuut Rozenburg op voorsprong! Niet veel daarna floot de scheidsrechter voor het laatst en kon Rozenburg de volgende 3 punten bijschrijven!

 

Volgende week wederom een thuiswedstrijd, dan is Deltasport de tegenstander.