· 

Zomercompetitie Jeu de Woeles ten einde.

Veel leden van de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles (locatie Woelhoek Hellevoetsluis) hebben ook deze zomer deelgenomen aan de Zomercompetitie. Woensdag werden de finalewedstrijden gespeeld. Voor de donderdagavondgroep kwam dit slot door de regen te vervallen en wordt het a.s. donderdag gespeeld.

 

Bij de woensdagcompetitie zijn Lyda Buitenhuis (1e), Kristina Geglawy (2e), Joke de Graaf (3e) en Henny Swemmer (4e) de periodewinnaars bij de Dames. Ook al spelen de Dames en Heren door elkaar, op verzoek van de ledenvergadering wordt er een apart klassement opgemaakt.

Bij de Heren wonnen Nico van Dijke (1e), Tom Boom (2e), Ad Leeuwenburg (3e) en Jaap Looy (4e) de periodetitels.  

 

Algeheel winnaar van de woensdagmiddag zomercompetitie is Jaap Looy. Met een scorepercentage van 72,5%. Jaap is als winnaar van deze woensdagmiddag zomercompetitie van 2019 opgenomen in het prachtige wandbord dat door Ria Looy gemaakt is. Jaap van harte gefeliciteerd met dit behaalde resultaat. De 2e plaats is voor Wim Kleijn met een scorepercentage van 71,1%. Het was lange tijd een nek aan nek race met Jaap, maar op laatste speeldag is Jaap toch Wim voorbij gegaan. De 3e plaats is voor Ad Leeuwenburg met een scorepercentage van 68,8%.

 

De periodewinnaars bij de donderdagavondgroep zijn bij de Dames Wendy van Yperen (1e), Maja Postma (2e), Corneel Post (3e) en Gerda Oosterbroek (4e). Bij de Heren Jean van Hededegem (1e), Rob van Leeuwen (2e), Hans Leijdekker (3e) en Tom Boom (4e).

 

Algeheel winnaar gehele donderdagavond zomercompetitie is Tom Boom met scorepercentage van 70,6% winst. Tom Boom is als winnaar van deze donderdagavond zomercompetitie van 2019 opgenomen in het prachtige wandboord wat door Ria Looy gemaakt is. De 2e plaats is voor Jean van Heddegem (69,4%) en 3e werd Jaap Looy (65,2%).     

Voor meer informatie over deze Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging raadpleegt u de website: https://jdwoeles.weebly.com .

 

Wintercompetitie.

Volgende week begint de Wintercompetitie bij Jeu de Woeles. Er wordt gespeeld op woensdagmiddag en/of donderdagavond. De ledenstop is komen te vervallen, dus als u het leuk vindt om aan te sluiten?!

 

De nieuwe competitie start op woensdagmiddag 2 oktober 13.00 uur en donderdagavond 3 oktober 19.00 uur, gaarne uiterlijk 10 minuten van tevoren aanwezig zijn. Kosten bedragen weer € 25,00 per competitie.

 

Foto: Gerard van Bavel.