· 

HVS gastheer twee Zuid Afrikaanse teams

Afgelopen vrijdag was HV Spijkenisse gastheer voor twee Zuid Afrikaanse hockeyteams welke een tour door Nederland aan het maken zijn.

 

Om 19:00u traden HVS Meiden B1 en HVS jongens A1 aan tegen twee teams uit het land van de Big Five.

HVS MB1 begon goed maar moesten de winst laten aan het Zuid Afrikaanse team. De wedstrijd van de jongens was een stuk spannender. Na een 1-0 voorsprong van HVS kwamen de Zuid Afrikanen verdiend langszij. Toch wist HVS vlak voor het einde uit een strafcorner het winnende doelpunt te maken.

 

Na de wedstrijd was het tijd voor een heerlijke maaltijd. Deze gezamenlijke maaltijd was te danken aan Verhage Vlinderveen welke de heerlijke saté, patat, maar ook de lekkere salade had verzorgd. Ook speciale dank aan Jumbo Maaswijk voor het leveren van de bordjes, het bestek, de bekers en de leuke tafelkleedjes.

Ook de groep vrijwilligers vanuit de sponsorcommissie, clubhuis, TC, ouders en leden die geholpen hebben met klaar zetten, uitdelen en weer alles netjes opruimen. Een mooi voorbeeld van HVS dat zijn we samen!

 

 

Bedankt ! Jumbo Spijkenisse Maaswijk Verhage Vlinderveen.

Voor foto's bijgaande Facebook-link. Klik hier.