· 

Nieuwenhoorn wint verdiend van Arnemuiden.

De winst was volledig verdiend gezien het kwaliteitsverschil. Nieuwenhoorn was duidelijk de sterkste ploeg. Toch was het Arnemuiden die na 25 minuten de 0-1 op het scorebord zette. Daarvoor had Nieuwenhoorn al wat goede kansen gemist.

Daarvoor had Nieuwenhoorn al wat goede kansen gemist. Het krachtsverschil zorgde wellicht toch voor net wat minder scherpte, in ieder geval was dit duidelijk te zien bij de 0-1. Een bal die lang onderweg was, het leek alsof deze ongevaarlijk ver in het het doelgebied kwam, een wonderlijke kopbal zorgde voor een perfecte boog over doelman Chris heen, 0-1. Niet veel later kreeg Nieuwenhoorn een vrije trap waarvoor aanvoerder Frank zich aan het front melde. Een prachtige vrije trap binnenkant paal betekende de belangrijke 1-1.

Weer een paar minuten later een aanval van Arnemuiden die uitmondde in een nieuw dood spelmoment. Al eerder bracht dit enig gevaar. Een speler van Arnemuiden kon zijn hoofd van dichtbij tegen de bal drukken 1-2. Nieuwenhoorn moest zich wel oprichten, een prima opening op rechts waarna een voorzet volgde. De bal werd klaargelegd voor Jeffrey, een prima kapbeweging en een droog schot betekende de 2-2. Daarna Roeland op links die goed doorkwam, zijn voorzet eindigde via een tegenstander ongelukkig in de goal. 3-2 tot opluchting van heel Nieuwenhoorn.

De 2e helft was volledig in controle van Nieuwenhoorn, maar een goal bleef soms miraculeus uit. Hierdoor bleef het “tricky” . Je wilt de drie punten binnenhalen, natuurlijk. Mooi was dat Daniel Dijksman na een tijdlang blessureleed weer wat speelminuten kon maken. De wedstrijd werd ontsierd door veel gele en zelfs 2 rode kaarten voor Arnemuiden. De scheidsrechter deed niet veel verkeerd, de wedstrijd was niet onsportief of hard, toch veel gele en rode kaarten, het kan verkeren.In de laatste fase nog een penalty voor Nieuwenhoorn die door Dimitri Gomez feilloos in de hoek werd binnen getrapt, 4-2 voor Nieuwenhoorn met een leuk scoreverloop maar geen geweldig voetbal.