· 

PRC Deltajeugd actief in Jeugdronde de Uithof in Den Haag.

Op deze regenachtige zondag werd het wielerseizoen voor de jeugd afgesloten met de Jeugdronde van de Uithof. Op het opnieuw geasfalteerde parcours van De Haagsche wielerclub HSK Trias werd er naast de dagprijzen ook gestreden voor het eindklassement van het Open Zuid-Hollands kampioenschap.
Door het slechte weer regende het afmeldingen. De renners die er wel waren, maakten er in elke categorie een boeiende wedstrijd van. Veelal vol gas vanuit het vertrek 11 renners van PRC Delta aan het vertrek die hun stinkende best deden. De een in de achtervolging op de kopgroep, de ander in haar laatste jeugdwedstrijd en de volgende in strijd om de overwinning of om een klassement te verdedigen of juist te verbeteren.

Uitslagen:
Cat. 2:
5e Finn Wuisman
10e Collin Wittenberg

 

Cat. 3:
8e Jaylinn Bergwerff
9e Åsa de Keijzer
10e Anne Freij

 

Cat 4:
17e Joachim Luijendijk
19e Tygo van der Beek

 

Cat. 5:
10e Sveva Klok

 

 

Cat. 6:
3e Mark Mandemaker (eindwinnaar Open Zuid-Hollands Kampioenschap)
15e Kevin van Eck
16e Senna Wuisman