· 

OHVV te sterk voor WFB.

OHVV heeft zaterdag in een doelpuntrijk duel WFB verslagen. Het werd 5-3.

 

Na een sterke eerste helft vergat OHVV ruim afstand te nemen van de Ouddorpers en werd er “slechts” gerust met een 2-0 voorsprong. De doelpunten werken gemaakt door “good old” Rick Hopman en David Keijzerwaard.

 

Na de rust maakte OHVV het zich onnodig moeilijk, het kwam slecht uit de kleedkamer het verdedigde zwak waardoor het na 54 minuten weer gelijk stond. Na 10 minuten in de 2de helft kwam de controle weer bij de thuisploeg te liggen. OHVV kwam na een mooie aanval via Gavin van Dort op 3-2. De 4-2 bleef uit en was het WFB dat wederom terugkwam, in de 75 ste minuut via afgeslagen counter werd de bal in de kluts ietwat gelukkig ingeschoten en was de 3-3 een feit.

 

In het laatste kwartier bleek OHVV fitter en regende het kansen voor de thuisploeg , waar slechts Casper Bredius en Jim Baks nog wisten te scoren. Casper Bredius wist na goed doorzetten koelbloedig de 4-3 binnen te schieten. OHVV liet WFB dit keer niet terugkomen. Na wat kansen van Roan , Ramon , Casper en Jim snelde Ferdi langs de verdediging en werd net buiten de 16 meter hardhandig neergelegd. Het was Jim baks die de vrije trap scherp aan sneed en wel dan niet aangeraakt door Ramon in de verre hoek zag verdwijnen.
De goed ingevallen Roan wist zijn acties helaas niet met een aantal goals te belonen waardoor de uitslag op 5-3 bleef steken.

 

Ondanks dat OHVV het zichzelf onnodig moeilijk heeft gemaakt een dikverdiende zege.

Volgende week de derby tegen Zwartewaal.

 

Opstelling:

1 de Man, 2 Hopman ( 18Leter 65) 3 van Maurik, 4 van Loosdrecht, 5 van der Steen; 6 van Dort, 7 Baks, 8 Steehouder (5 de ronde 80) ; 9 Bredius (16 milojevic 85) 10 De la Haye 11 Keijzerwaard.