· 

FC Vlotbrug JO17/2 op zoek naar trainer

 

Het seizoen is al weer even begonnen en ook bij FC Vlotbrug is men weer volop actief. De club leeft als nooit tevoren. Het ledenaantal groeit en dit betekent dat er natuurlijk meer vrijwilligers nodig zijn voor achter de bar, maar natuurlijk ook scheidsrechters en andere vrijwilligers. De vrijwilligers die de club al jaren trouw zijn, zorgen voor de nodige activiteiten en in principe is men klaar voor een mooi seizoen. Voor slechts €50.00 wordt je Vriend van de Club en help je de vereniging enorm. Ook Adnan Yok en Gerard van Hulzen zijn na een korte periode weer terug en zullen de club vertegenwoordigen. Adnan als trainer van de JO15 en Gerard als man die de PR gaat verzorgen. Ook heeft de club Bart Koudijs voorgesteld als Keepers coördinator én als lid van de Jeugdcommissie en Alexander van Wijngaarden als Jeugdsecretaris. Het laatste nieuws is dat Milouh Kaak zich klaar maakt voor twee belangrijke wedstrijden. Ze is namelijk uitgenodigd voor de selectie activiteiten van de KNVB MO13 West. Een voortvloeisel uit het “meiden” beleid bij de vereniging en iets om trots op te zijn. Tot slot zijn de spelers van de JO17/2 nog op zoek naar een enthousiaste trainer die het elftal iedere week wil trainen. De groep is heel erg gemotiveerd dus schroom niet en meld je aan via jo17@fcvlotbrug.nl