· 

Unieke actie voor Sportverenigingen bij 'T Wapen van Marion in Oostvoorne

 

Spek de clubkas!

 

’t Wapen van Marion bundelt graag de krachten met de lokale (sport)verenigingen, stichtingen en clubs om hun clubkas te spekken. Kom bij ons eten, verzamel de restaurantbonnen in het clubhuis en ontvang 10% van deze omzet voor jouw club.

 

Meld je voor 20 oktober aan en stuur ons een mail (miranda@wapenvanmarion.nl) hoe jullie deze actie binnen de vereniging gaan promoten. Wij zorgen voor een promotiebox met flyers om uit te delen aan de leden, posters om op te hangen en een box waar de restaurantbonnen in verzameld kunnen worden.

 

Koffie met gebak, een lunch, een high tea of een uitgebreid diner; alles is mogelijk! Bewaar de restaurantbon in de periode van 1/11/2019 tot en met 2/2/2020 en lever het in bij jouw vereniging!

 

Ben je met minimaal 25 personen van jouw team/club, maak dan gebruik van onze sportspecial:

 

(Reserveren verplicht via onze site o.v.v. onderstaande)

 

* Powerontbijt € 15,- p.p.

 

Uitgebreid ontbijtbuffet met knapperige broodjes, oerbrood, croissantjes, diverse belegsoorten, sappen, vers fruit, yoghurt, kwark, granola, koffie, thee, cappuccino, thee (stel je eigen thee samen) en meer!

 

* Clublunch € 20,- p.p.

 

Kopje soep en warm item op het buffet aangevuld met vele knapperige broodjes, belegsoorten, sappen, salades, rauwkost, koffie, thee, cappuccino, thee (stel je eigen thee samen) en meer!

 

* Teamtapasdiner € 25,00 p.p.

 

Op de tafels worden tapasplanken gezet met diverse soorten tapas die zorgvuldig door de chef zijn samengesteld, aangevuld met warm brood in zak met smeersels en frites!

 

In de 1e week van januari 2020 vindt een tussentijdse telling plaats tussen een contactpersoon van de vereniging en een medewerker van ons hotel om een tussenstand te hebben! Wij nodigen jullie daarvoor uit!

 

Spelregels:

 

* Clubs, verenigingen in Voorne, Brielle & Hellevoetsluis

 

* Periode van 1 november 2019 t/m 2 februari 2020

 

* Reserveer 24 uren van te voren voor powerontbijt, clublunch of teamtapasdiner

 

* Minimaal 20 restaurantbonnen

 

* Alleen restaurantbonnen van ’t Wapen van Marion

 

* Niet geldig op 24, 25, 26, 31 december 2019

 

* 10% van de restaurantbonnen wordt in februari 2020 gestort op de rekening van de vereniging