· 

Algemen ledenvergadering HV Helius

Bij de Hellevoetse Handbalvereniging Helius werd afgelopen dinsdag 1 oktober de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. In een redelijk gevulde kantine ging het bestuur met leden, ouders van jeugdleden, trainers en coaches in overleg over allerlei aspecten binnen de club.
Tijdens deze vergadering was er ook tijd ingeruimd om een aantal leden in het zonnetje te zetten en te verrassen met een oorkonde en bloemen. Dit jaar was dat voor jubilaris Ilse van Leeuwen die haar 40-jarig lidmaatschap viert, Joop Heijnraets en Ruud vd Helm werden gehuldigd als Lid van Verdienste. Speciale aandacht voor de benoeming tot Ere-lid aan Mart vd Meijden voor zijn jarenlange, tomeloze inzet als coach, trainer van jeugd, senior en recreantenteams, scheidsrechter, manusje van alles, voorzitter van de CTZ en (net afgetreden) bestuurslid. Uit handen van de voorzitter ontving Mart een mooi aandenken.