· 

ttv De Repelaer op kampioenskoers.

In de 3e klasse F  van de reguliere competitie speelde De Repelaer 1 een uitwedstrijd tegen Papendrecht 6. Daniel Koppenol kende een lastige avond en won slechts 1 van zijn 3 enkelwedstrijden. Ook de dubbel was voor de thuisploeg. Na vier van de tien wedstrijden was de stand gelijk: 2-2. Het leek gelijk op te gaan. Maar na de break kwam het eerste team uit Spijkenisse beter uit de startblokken en won de 4 eerstvolgende wedstrijden. Uiteindelijk nam de Spijkenisser ploeg een goede 7-3 overwinning mee naar huis en verstevigde de eerste plaats in de poule. 

 

Daniel Koppenol: 3 gespeeld 1 gewonnen

Daniel verloor met 0-3 van Rin Visser. Van André Voskuijl wist hij wel te winnen (3-1). In de laatste wedstrijd volgde nog een nederlaag tegen Jan Riske (0-3)

Marcel van der Sterre: 3 gespeeld 3 gewonnen

Twee eenvoudige 3-0 overwinningen voor Marcel op André Voskuijl en Rin Visser (beide 3-0). Iets lastiger had Marcel het tegen Jan Riske (driemaal 11-9).

Jeffrey Tempelman: 3 gespeeld 3 gewonnen

Jeffrey begon met eenvoudige winst op Jan Riske (3-0), gevolgd door een pittiger wedstrijd tegen Rin Visser (3-1). Het slotaccoord tegen Jan Riske was duidelijk voor Jeffrey.

Dubbel Daniel/Marcel: nipte nederlaag tegen Rin en Jan: 10-12, 8-11, 9-11.

 

Tafeltennisvereniging De Repelaer komt met drie teams uit in de 3e klasse van de duocompetitie NTTB afdeling West. Team 1 in de 3e klasse E, team 2 3e klasse B en team 3 3e klasse C.

 

Team 1 behaalde een mooie 4-1 overwinning in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Korendijk 2. John van der Draai verslikte zich in Martijn Dennebos. Wim Muit bleef zonder nederlaag. Ook het dubbelspel was voor de Spijkenissers.

 

De wedstrijd van Team 2 is deze week verplaatst. Team 3 speelde een thuiswedstrijd tegen NN Rotterdam 3. Het was een spannende wedstrijd. Het was de confrontatie tussen de nummers 1 en 2 in de tussenstand. De Repelaer wist de confrontatie in hun voordeel te beslissen. Drie van de vijf wedstrijden gingen over de volledige vijf games. Johan Krone bleef aan Spijkenisser kant ongeslagen (2x winst op Hein Geeraets en Hans Buitendijk), Jeffrey Tempelman verslikte zich in Hans Buitendijk. Het enorm enerverende dubbelspel ging met 11-8 in de vijfde, beslissende game naar NN Rotterdam. Hans en Hein versloegen Jeffrey en Jacub Czarny.

 

Drie van de vier teams staan fier bovenaan de ranglijst. Alleen De Repaler 2 heeft het lastig in haar poule. De Spijkenisser penningmeester kan al gaan sparen omdat door de spelers een aantal kampioenschappen voorzien worden. Veel succes.

 

Met dank aan Jeffrey Tempelman voor het verslag.