· 

GHVV'13 door zwakke 2e helft onderuit tegen Cion.

Het weer was op tijd opgeknapt voor deze wedstrijd want anders had deze waarschijnlijk niet door gegaan. Spelers zag je uitglijden en de pollen vlogen in het rond. 

 

Voor de wedstrijd een minuutje stilte voor de ons weggevallen Aad van der Beek. 

De 1e helft ging de wedstrijd gelijk op en kansen voor beide ploegen waarvan de onzen wel dotten van kansen kregen om de score te openen maar het vizier ontbrak het aan scherpte. Ook Cion kreeg in de 1e helft kansen maar stand - in keeper Davey Bouman stond goed in de weg. De ruststand was derhalve dus de brilstand.

 

Na de rust een onherkenbaar GHVV'13 en een Cion dat beter uit de startblokken kwam van uit de thee.

De 1e minuut was het al prijs ..... een te korte terugspeelbal ..... Davey taste mis ... maar de spits van Cion pakte het kadootje met alle liefde uit. 

De ploeg van John Stougje dus op een onnodige achterstand en probeerde de achterstand nog te repareren maar de fusieclub was geen schim meer van voor de rust. In plaats van te voetballen werden er weer lange ballen gegeven waar onze spitsen niet echt veel mee konden met die lange mensen achterin bij Cion.

Foutje 2 achterin in de 68e minuut betekende de 2 - 0 voor Cion en leek de wedstrijd op slot te vallen maar Brian van Dam maakte via een frommelgoal de aansluitingstreffer in de 70e minuut .

Even leek GHVV op te veren maar 7 minuten voor tijd werd het vonnis toch beslecht. Een terecht gegeven strafschop werd door Cion feilloos in geschoten al zat Davey er wel dichtbij. 

 

Een onnodige nederlaag voor GHVV'13 want tegen dit Cion had meer ingezeten.

Volgende week weer naar Vlaardingen maar dan tegen VFC om 17.00 uur.

 

bron: GHVV '13