· 

Rozenburg wint ook derde wedstrijd!

Na de eerste 2 competitiewedstrijden te hebben gewonnen mocht vv Rozenburg zaterdag 5 oktober aantreden tegen Deltasport Vlaardingen. Door een straf van de KNVB had Deltasport nog geen wedstrijd gespeeld en mochten ze vandaag voor de eerste punten gaan.

 

Rozenburg begon niet goed aan de wedstrijd, na 7 minuten was het al 1-0 voor de uitploeg. Rozenburg stelde hier weinig tegenover en mocht van geluk spreken dat de achterstand niet groter werd. Na 35 minuten werd onverwachts de stand toch gelijk getrokken. Uit een vrije trap wist Bryan van der Laan de gelijkmaker aan te tekenen. Voor rust wist Rozenburg zelfs nog op voorsprong te komst, uit een corner zette Elroy van Seventer de 2-1 op het bord. 

 

Na rust werd de wedstrijd zeer rommelig, maar was Deltasport de betere. Het was aan keeper Ünal Bayka te denken dat Rozenburg niet op achterstand kwam. In de 80e minuut kwam Rozenburg op een voorsprong, wederom door een doelpunt van Elroy. Hierna kwam er veel meer ruimte voor de Rood-Gelen en hiervan wist Vince Lissenberg te profiteren. Met een bekeken schot met links wist hij de 4-12 op het bord te zetten. 

 

Door deze overwinning bracht Rozenburg het puntenaantal op 9 en aangezien medekoploper DCV vandaag verloor staat Rozenburg nu alleen aan kop in de Tweede Klasse D!

 

bron: @vvRozenburg1 facebook