· 

RPC Rockanje nét buiten de prijzen

 

RPC Rockanje kon gisteren de hooggespannen verwachtingen waar maken ondanks het feit dat ze net buiten de prijzen vielen. Geen kampioen dit jaar, dus volgend jaar mag een andere vereniging de organisatie op zich nemen. Maar, de dames hebben een meer dan goede prestatie neergezet en met een minimaal verschil net buiten de prijzen, maar wél geplaatst voor de finale op 27 oktober bij manege de Prinsenstad. Super goed gedaan meiden (Wendy Menheere, Manuella Bruins, Frederique Vermaat en Michelle Wesdorp) Wat is dit toch een waanzinnig mooie wedstrijd, aldus Manuella Bruijns, deelneemster en lid van RPC. Vorig jaar was RPC de Herfstkampioen dus mocht de vereniging dit jaar de meeting organiseren. Dat heeft men super gedaan! Manuella is trots om uit te mogen komen voor deze club. Het was de 3e Z1 wedstrijd, vorig jaar scoorde Manuella een 77% in het M1. Die monsterscore evenaren was natuurlijk wel een grote uitdaging. In alle vroegte reed men 1 proef en ondanks dat ze even verkeerd reed werden we wel 1e met 68%. Dit fantastische paard, I AM, is 6 jaar en blijft zichzelf elke week overstijgen. Het paard is gefokt door de vader van Manuella en wordt steeds sterker en beter.  We hebben alle vertrouwen in een goede eindklassering op 27 oktober.