· 

TVS90 atleten in binnen- en buitenland actief

TVS 90 atleten waren dit weekend op divers terrein, in binnen- en buitenland, actief. 

 

Als eerste stonden onze 'jonkies' aan de start van de ETU Team Relay voor clubteams. Jonkies tussen aanhalingstekens, want zodra je een rijbewijs hebt, is het volwassen leven al een beetje aangebroken. Onder begeleiding van hun coach (mazzelaar) vlogen zij naar Portugal voor hun buitenlandse avontuur. En dit was niet geheel onverdienstelijk. Met een 8e plaats keren zij weer naar huis. Wat zijn we trots dat TVS'90 op deze manier in het buitenland word gepresenteerd!

 

Annaliese schreef zich in voor een triathlon in Italië. Bij aankomst brachten de bergen toch wel wat angst, maar na wat tips en bemoedigende woorden van diverse leden en trainers ging zij met goede moed naar de start. En ze heeft een prima wedstrijd gedraaid! Met een heus interview na afloop, want: eerste Nederlandse dame. 

 

 

 

Danny liep één van de zwaarste marathons van Nederland; de Kustmarathon Zeeland!  Danny: "Gunstige omstandigheden. Blijft een waanzinnig mooie marathon. Dik 5 minuten sneller dan de Rotterdam marathon en 16 minuten sneller dan de kustmarathon vorig jaar!" Die gunstige omstandigheden maken de afstand niet korter. Een prachtige prestatie! Gefeliciteerd Danny!

Joey van T Verlaat nam deel aan de ETU Sprint Triathlon European Cup in het Turkse Alanya. Joey kwam als jonkie als 54e over de streep. Weer een goede ervaring rijker! 

 

 

Het weekend is nog niet voorbij. Ongetwijfeld bereikt de redactie nog wel wat raceverhalen en/of persoonlijke verslagen. Wordt vervolgd!