· 

BV Voorne M18 verliest weer nipt!

Afgelopen zaterdag 28 september speelden we thuis tegen H.H. Zwijndrecht. Voorne begon de wedstrijd met scoren maar al snel kwamen de mannen uit Zwijndrecht langs zij en namen zij de voorsprong in handen. Door onnodig balverlies door d.m.v. slechte passes profiteerde Zwijndrecht en kwam in de rust op voorsprong met 29-41. De tactiek in de verdediging moest aangepast worden en daarom koos coach Mirjam Bakkes voor de full-court press om de druk op de bal te krijgen, en dat resulteerde op vele fastbreaks en kwam Voorne terug in de wedstrijd. Halverwege de 4e periode zorgde Maarten v/d Merwe voor de score wat ons terugbracht naar 67-69. Helaas moest Niels v.d. Merwe eerder van het veld stappen i.v.m. een hamstringblessure. De mannen hebben enorm gestreden maar kwamen net te kort tegen Zwijndrecht. De wedstrijd werd nipt verloren met 70-74! Topscoorders waren Calvin Phernambucq 19, Niels v/d Merwe 14 en Maarten v/d Merwe 13.