· 

Jan Spoon Erelid vv Nieuwenhoorn.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 7 oktober jl. was het de heer Jan Spoon die, zichtbaar vereerd en onder de indruk, onder luid applaus de gouden speld kreeg uitgereikt die behoort bij het erelidmaatschap van v.v. Nieuwenhoorn. Jan debuteerde reeds op 16-jarige leeftijd in 1953 als “stopperspil” in het eerste elftal van v.v. Nieuwenhoorn. Een positie die hij als geen ander beheerste en waar hij met veel inzet en passie invulling aan gaf. Wellicht dat het mede hierdoor was dat hij al op 26-jarige leeftijd noodgedwongen een punt moest zetten achter zijn voetbalcarrière. Maar dat betekende niet dat hij stopte met het steunen van zijn club. De club die onlosmakelijk verbonden is met de familie Spoon op wiens gronden vanaf het allereerste begin de wedstrijden worden gespeeld. Jan is zich altijd blijven inzetten voor de vereniging, met name op het gebied van onderhoud en uitbreiding van het complex. Maar ook op de achtergrond maakt hij tot op de dag van vandaag deel uit van de “Vrienden van Nieuwenhoorn” en is hij al weer 25 jaar de consul van de vereniging! 

Het bestuur en de leden van v.v. Nieuwenhoorn bedanken Jan voor zijn inzet en hopen Jan en zijn vrouw nog vele jaren ingoede gezondheid te mogen begroeten bij onze fantastische vereniging!