· 

Daan Hoole in Parijs Tours en Olympia's Tour.

Daan Hoole (Zuidland) staat zondag 13 oktober 2019 met zijn team SEG Racing Academy aan de start van de Elite/Beloften najaarsklassieker Parijs-Tours. Vooralsnog rijdt Daan volgende week ook Olympia's Tour door Noord Nederland.

 

Daan is in vorm. Na een goed WK (archieffoto) en wat ereplaatsen in kleinere koersen, zijn wij benieuwd hoe het Daan vergaat tussen de profs in Paris-Tour. We vermoeden wel dat hij voorbereidend werk zal moeten verrichten voor kopman Alberto Dainese.

 

Vanaf 17 oktober wordt in Noord Nederland Olympia's Tour georganiseerd. Die wedstrijd eindigt 20 oktober. Op de deelnemerslijst van het SEG Racing Team staat Daan ook vermeld. De wedstrijd is Live te volgen op Podium TV/RTV Noord. Het betreft telkens de laatste 50 km van de etappe.