· 

Het Dames voetbal op Voorne Putten van zaterdag 12 oktober

In de 2e klasse B begint om 14:30 in Maasdijk de wedstrijd tussen, de nummer 6 met 4 punten, Maasdijk en, de nummer 4 met 6 punten, Zuidland. De Zuidlandse dames verloren na 2 winst partijen vorige week hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Jodan Boys nam met 1-4 stand de 3 punten mee naar huis. Vandaag tegen het wisselvallige Maasdijk staat de aansluiting behouden met de top of aansluiten bij de middenmoot op het programma. Welk team pakt vandaag de 3 punten?

 

In de 4e klasse 1 spelen vandaag om 12:00 in een derby Rockanje en GHVV'13 tegen elkaar. Ook spelen om 11:30 Zuidland VR3 en V.v. Rozenburg en om 14:30 Barendrecht VR2 en Hekelingen tegen elkaar. 

Hekelingen gaat met de volle buit, 9 punten uit 3 wedstrijden, naar Barendrecht en treft daar het nog puntloze Barendrecht VR2. Kan Hekelingen ook haar 4e wedstrijd winnen?

 

In de 5e klasse 3 speelt SC Botlek, nog puntloos, om 13:30 in Numansdorp tegen, de nummer 8 met 3 punten, NSVV. Botlek verloor haar eerste wedstrijd met 3-1 bij Hekelingen en vorige week werd de wedstrijd bij Binnenmaas afgelast. Vandaag hopen de dames weer lekker te kunnen spelen en te winnen. Kunnen de dames hun 2e wedstrijd wel winnen? Of moeten ze weer de punten laten liggen?

 

Volgende week is er een inhaal ronde ingepland dus zullen de meeste teams vrij zijn.