· 

Rozenburg verliest thuiswedstrijd tegen SVS.

Na de thuisoverwinning van vorige week speelde V.V. Rozenburg vandaag weer thuis, ditmaal tegen SVS Capelle.

 

Op een nat Sportpark West kwam Rozenburg niet goed uit de startblokken, al binnen 2 minuten keken de Rood-Gelen tegen een achterstand aan. Na een corner stond de organisatie niet goed en wist SVS direct de 2-0 te maken.

 

Daarna ging de wedstrijd gelijk op, toch was het Rozenburg die na een minuut of 25 de gelijkmaker wist te scoren. Na een goede pass van Regillio Van Buuren wist Bryan van der Laan de 1-1 aan te tekenen. Tien minuten later werd het zelfs 2-1 voor Rozenburg door een doelpunt van Bethslot Woldeamanuel. Doordat er niet meer werd gescoord voor rust was de ruststand: 2-1.

 

Tweede helft leek voor een groot deel op de eerste, maar toch was het SVS die na 10 minuten op gelijke hoogte kwam. Na een strakke voorzet wist een van de spitsen van SVS de bal tegen de touwen te werken. Even later werd het zelfs 2-3 voor SVS, na een voorzet werd de bal van dichtbij binnen getikt. Rozenburg was niet bij machte om grote kansen te creëerde en de tijd tikte weg. Rozenburg wist niet meer te scoren en verloor zo voor het eerst deze competitie.

 

Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma, tegen NSVV uit Numansdorp.