· 

BV Voorne Dames 1 op eerste plaats!

Na 2 gewonnen wedstrijden, stond zaterdag de streek-derby tegen Hurricanes uit Spijkenisse op het programma. Zonder de geblesseerde Maurien Blok en de afwezige Evelyn Parlevliet trokken de dames ten strijde. Maar met een nieuw tenue van de Brielse Monumenten bv en nieuwkomer Melissa de Rijke was alles aanwezig om ook deze pot te winnen. 

 

Zoals interim coach Olaf Bons memoreerde ‘hebben we in het eerste kwart (17-4) het verschil gemaakt en dat niet meer uit handen gegeven’. 

 

Met een ruststand van 29-14 werd het ook tijd om een andere aanval uit te proberen. Onder andere door de felle man-to-man verdediging  en de scores van Nienke Moll (10 punten) en Miranda vd Panne-Stolk (20) werd de eindstand 53-38. 

 

In deze ‘week van de scheidsrechters’ willen we Mirjam Bakkes en Lanzo Klee weer bedanken voor hun inzet! 

 

Aanmoedigingen zijn van harte welkom op 19 oktober om 14:30 uur in de Dukdalf. In deze wedstrijd tegen de River Trotters kunnen de dames hun 1e positie verstevigen.