· 

Jeugd Roofviswedstrijd De Catfish groot succes!

Op zondag 13 oktober van 14.00 tot 17.00 uur organiseerde Hengelsportwinkel de Catfish uit Hellevoetsluis een Roofviswedstrijd voor de jeugd uit de regio. Maar liefst 40 kinderen deden mee!

 

Er was gekozen om in de buurt te vissen. De oude vesting van Hellevoetsluis met de vestinggrachten, de singels, de havens en het Voornse Kanaal. De organisatie werd enorm geholpen door de vele vrijwilligers die de kinderen wilden helpen met vissen. Specifiek het leren vissen, het begeleiden en het onthaken.

 

We zijn deze vrijwilligers dan ook ontzettend dank verschuldigd, net als we de sponsoren ROZEMEIJER, ALBATROS, DRAGON en SPRO danken. Er werd gevist op Snoek, Baars en Snoekbaars en deze werden om de haverklap gevangen. 

 

Er waren 4 kinderen bij die ook meededen aan het Voornse kanaal. De rest jeugd uit Hellevoet, van Flakkee , Rozenburg en 2 uit Rotterdam.

Leeftijd van 5 t/m 16 jaar. Het werd een geweldige middag en de organisatie vond het geweldig om een roofviswedstrijd te organiseren voor een groep met veel jeugd. Men gaat dit volgend jaar zeker weer doen! 

 

De uitslag:

1. Senne 327 cm

2. Cliff 317 cm

3. Stefan 255 cm

 

Grootste vis (snoek) werd gevangen door Senna: 79 cm.