· 

Hoe vergaat het TC West-Voorne in de tenniscompetitie?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van TC West-Voorne.

 

West Voorne Heren Dubbel 1 35+ speelt op de vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 64. Het team heeft met nog twee ronden te gaan (18 en 25 oktober) drie wedstrijden gewonnen en 2 gelijk gespeeld. Vijf gespeeld en 15 punten. Het gaat met een wedstrijd meer gespeeld aan de leiding vóór Oostvoorne en Evergreen 2. HD1 heeft 2 winstpartijen voorsprong op beide concurrenten voor het kampioenschap. Op 18 oktober komt TV Oostvoorne op bezoek. Dat belooft een mooi confrontatie te worden. 

 

West Voorne Dames Dubbel 17+ speelt op vrijdagavond in de 2e klasse afdeling 40. Ook dat team heeft met 14 punten uit 4 de leiding met nog twee wedstrijdronden voor de boeg. Drie gewonnen, één gelijk en een wedstrijd gestaakt. Bernisse en Poortugaal zijn de tegenstanders. Kunnen die het team van de 1e plaats verdrijven?

 

West Voorne Dames Dubbel 35+ staat in de vrijdagavondcompetitie 2e klasse afdeling 37 laatste na drie verloren wedstrijden, een gelijkspel en gestaakte wedstrijd. Dit team speelt 18 oktober de laatste wedstrijd tegen Rhoon 1. 

 

West Voorne Gemengd Dubbel 17+ neemt op vrijdagavond de 2e plaats in op 4 winstpartijen achterstand op United Service (2e klasse afdeling 20). Driemaal winst en twee keer gelijkspel is het resultaat tot nu toe. In de allerlaatste wedstrijd komt United Service nog op bezoek. Gaat het ook dit team lukken tot het eind om de titel mee te strijden?

 

West Voorne Gemengd Dubbel 17+ Zaterdag 1e klasse afdeling 9 is na vijf wedstrijden met 12 punten een goede middenmoter. Met nog twee thuiswedstrijden voor de boeg (18/10 Bru-ten 1 en 25/10 Zierikzee 1) probeert dit team nog zoveel mogelijk partijen tot een goed eind te brengen.

 

West Voorne Groen afdeling 59 speelt op Zondag en heeft met 19 punten uit 4 wedstrijden stevig de 2e plaats in handen. TV Oostvoorne 1 heeft 5 punten meer en een wedstrijd extra gespeeld. Hoogvliet en Poortugaal zijn de laatste tegenstanders van deze competitie. Het zijn de nummers 4 3en 3 van deze competitie. Leuke wedstrijden in het verschiet dus.