· 

VV Hellevoetsluis genomineerd voor Sportkantine van het Jaar

Onlangs heeft de kantine van v.v. Hellevoetsluis een grondige metamorfose ondergaan. De bar is verbouwd, er is een nieuwe vloer gelegd, nieuw kantinemeubilair werd geplaatst en er is een uitgifteluik gecreëerd, waardoor het nu ook mogelijk is om vanaf het terras drank te bestellen. Reden genoeg dus om trots te zijn op het eindresultaat en niet meer dan terecht dat v.v. Hellevoetsluis genomineerd is voor de horecaprijs 'Sportkantine van het jaar'! 

Niet alleen een beloning voor de uitstraling van de kantine na de verbouwing, maar ook voor de gezelligheid die er altijd heerst, het vriendelijke personeel dat er staat en het rijke assortiment waar qua drank en etenswaren uit gekozen kan worden.

 

v.v. Hellevoetsluis roept iedereen op te stemmen op hun cluppie via de link https://www.horecaprijzen.nl/v.v-hellevoetsluis-1. Gebruik daarvoor uw contacten of social media. Je mag met zoveel mogelijk emailadressen stemmen, dus heb jij naast een privémail ook een zakelijke en mogelijk nog een ander, gebruik deze dan ook om te stemmen.

 

Wanneer jij stemt maakt niet alleen v.v. Hellevoetsluis kans om te winnen, maar ook jij! Er wordt namelijk onder de stemmers o.a. een ticket voor 2 personen naar Ibiza verloot!