· 

Winst voor De Sprint 1 en De Beer 1.

Ttv De Sprint 1 (Brielle) en ttv De Beer 1 (Rozenburg) hebben dinsdagavond hun competitiewedstrijden tegen Alexandria'66 1 en Doing 3 gewonnen. Ttv De Sprint won in de Hoofdklasse met 5-0. De Beer versloeg in de 2e klasse E het team uit Zoetermeer met 4-1.

 

Martijn Bekker en Demelsa Basie (De Sprint 1) waren te sterk voor de Rotterdammers Danny van het Groenewoud en Willem Vuerhard. Opnieuw een eclatante overwinning voor het Brielse team. Het kampioenschap nadert met rasse schreden. Donderdag 17 oktober volgt al weer de return. Wellicht dat we daarna de gebruikelijke details ontvangen van onze vaste, enthousiaste correspondent Demelsa. 

 

Arnold Sturkenboom (De Beer) won zijn beide enkelwedstrijden en samen met teamgenoot Edwin Jouvenaar het dubbelspel. Edwin verloor van Michel de Graaff, maar won van Emiel Vos. Door deze goede overwinning staat De Beer boven de degradatiestreep. Handhaving moet voor de Rozenburgers mogelijk zijn deze najaarscompetitie.