· 

Wisselend succes duoteams 2 en 3 De Repelaer

De Repelaer 3 heeft donderdagavond de topper in de 3e klasse C van de duocompetitie met alles zeggende cijfers van NN Rotterdam 3 gewonnen: 5-0.

De Repelaer reisde in de sterkste opstelling af naar NN Rotterdam. Met Jakub Czarny (nog zonder nederlaag/op de foto de scheidsrechter) en Johan Krohne (slechts één verliespartij/foto). NN Rotterdam kwam met basisspeler Hein Geeraets en invaller Peter Dröge achter de wedstrijdtafel.

 

De wedstrijd leek een kat en muisspel. Slechts in twee van de vijf wedstrijden sputterden NN Rotterdam tegen. Dat was het dubbelspel, dat de Spijkenisser mannen pas in de vijfde game in hun voordeel beslisten (11-3) en de wedstrijd die Johan Krohne tegen Hein Geeraets speelde. Ook die werd pas in de beslissende game gewonnen: 11-8. Jakub had geen enkele moeite met zijn tegenstanders.

 

De Repelaer 3 stevent met luid trompettergeschal op het kampioenschap af. Nog vier wedstrijden te gaan.

 

De Repelaer 2 speelde eveneens een uitwedstrijd tegen NN Rotterdam. Zij trad in de 3e klasse B aan tegen het 2e team. Personele problemen zorgden ervoor dat de Spijkenissers moet moeite een duo in Rotterdam kregen (dank Jan de Koning voor de hulp) en vervolgens met 1-4 ten onder gingen. Voor dit team gaat het op deze manier in de 3e klasse niet lukken. Degradatie dreigt. Overschie lijkt in de resterende 5 wedstrijden de prooi waarop gejaagd moet worden voor klassenbehoud.