· 

BTV E'68 in de tenniscompetitie.

Hoe vergaat het de 1e teams van BTV E'68 (Vierpolders) in de najaarscompetitie tennis?

 

Heren Dubbel 35+ op de Vrijdagavond heeft het erg moeilijk in de 3e klasse afdeling 67. Het team leed drie nederlagen en kwam eenmaal tot een gelijkspel. Daardoor neemt het momenteel de laatste plaats op de ranglijst in. Met 4 punten uit 4 wedstrijden. Eén wedstrijd is gestaakt en één wedstrijd uitgesteld.

Vanavond (18/10) ontvangt het team Oostvoorne 3. Volgende week komt De Kooistee 1 op bezoek. De datum voor de twee wedstrijden die gestaakt en uitgesteld zijn, is nog niet bekend gemaakt.

 

Heren 17+ (2xE 3xD) speelt op zaterdag in de Hoofdklasse afdeling 1. In de 5 gespeelde wedstrijden kwamen de Heren tweemaal tot winst. Met 8 punten staat het op plaats 7 van de ranglijst. Zaterdag (19/10) ontvangt het team hekkensluiter Schiedam Noord 1. Een week later (26/10) volgt de laatste wedstrijd -opnieuw in eigen huis- tegen Obvius 1. Tegen beide teams zijn er winstkansen, zodat het team kan stijgen op de ranglijst.

 

Heren Dubbel 17+ speelt ook op zaterdag, maar dan in de 3e klasse afdeling 13. Het team neemt na 4 nederlagen en een gelijkspel met 2 punten de laatste plaats van de ranglijst in. Zaterdag (19/10) reist het team af naar koploper 't Loo 3 en de week daarna (26/10) volgt de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 Schiedam Noord 1. Lukt het BTV E'68 Heren Dubbel 17+ de laatste plaats van de ranglijst te verlaten???

 

Heren Zondag komen uit in afdeling 5 van de 2e klasse. Dit team neemt de gedeelde tweede plaats in met 11 punten uit drie wedstrijden. Twee wedstrijden zijn uitgesteld, tweemaal werd gewonnen en eenmaal moest de tegenstander gefeliciteerd worden. Zondag 20/10 volgt om 13.00 uur de uitwedstrijd tegen de nummer 4 d'Oudelande 1. Dat team heeft 1 punt minder. De week erna volgt een thuiswedstrijd (27/10 12.30 uur) tegen de huidige koploper Berkenrode 1. Nog twee mooie wedstrijden in het verschiet voor het team uit Vierpolders.

 

In de 3e klasse afdeling 67 spelen op vrijdagavond de BTV E'68 Dames Dubbel 17+. Dit team is met Ouddorp 3 en West Voorne 2 in strijd voor het kampioenschap. Nog twee thuiswedstrijden voor de boeg. Vanavond (18/10) ontvangen de dames Melissant 1. Volgende week volgt United Service 2. Tot nu toe boekte de dames driemaals winst, één gelijkspel en werd de thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen Ouddorp 3 eerder uitgesteld.

 

Dames Dubbel 35+ speelt op vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 86 en gaat daarin fier aan de leiding. Na 5 overwinningen werden in totaal 17 punten gescoord. Concurrent United Service (16 uit 5) is al met 3-1 verslagen. Hoogvliet 1 volgt op 4 punten maar heeft 1 wedstrijd minder gespeeld. Kan onze Vierpoldersdames dus nog bijhalen of inhalen. Moet daarvoor de wedstrijd nog wel met 4-1 of 5-0 winnen. Maar BTV E'68 Dames Dubbel 35+ kan vanavond aan alle onzekerheid een einde maken door in Hoogvliet  van Hoogvliet 1 te winnen. Volgende week volgt dan nog De Kooistee 3 (25/10).

 

Dames Dubbel 17+ speelt op zaterdag in de 3e klasse afdeling 26. Na drie keer winst en twee gelijke spelen gaat dit team voorvarend. Het staat met 13 punten uit 5 wedstrijden op de 2e plaats. Twee punten achter Triomf 1 en 1 punt meer als Oostvoorne 1. Nog twee uitwedstrijden hebben de dames voor de boeg. Zaterdag 18/10 tegen Stellendam 1 en de week erna (25/10) tegen Kleenenburg 1. Het wordt nog spannend!!! Ook dit Vikerpoldersteam kampioen???

 

Dames Zondag 3e klasse afdeling 6 gaat aan de leiding in een poule met 4 teams. Het is een leuke competitie waarin alles nog mogelijk is. Tweemaal winst, een gelijkspel en verlies is het resultaat voor de zondagdames tot nu toe. Zondag 20/10 volgt de uitwedstrijd tegen Capelle 1. Wanneer de uitgestelde thuiswedstrijd tegen dit team ingehaald wordt, is nog onbekend.

 

In de 1e klasse afdeling 1 speelt op vrijdagavond het Gemengd Dubbel 17+.  Twee gelijke spelen en twee nederlagen brengt het team op de 6e plaats van de ranglijst met 7 teams. Vanavond (18/10) ontmoeten de dames in Numansdorp de hekkensluiter Numansdorp 1. Volgende week volgt dan de thuiswedstrijd tegen de nummer 5 Dash '35 1. Het team heeft het dus in eigen hand om nog te stijgen op de ranglijst.

 

Ook op vrijdagavond speelt het Gemengd Dubbel 35+. Dat team komt uit in de 3e klasse afdeling 90. Dit team staat trots bovenaan en heeft nog stevige concurrentie van Vlaardingen 1 en Poortugaal 2. Die teams moeten nog een uitgestelde onderlinge confrontatie inhalen. Dat is dus gunstig. Vanavond (18/10) de thuiswedstrijd tegen Bernisse 1, volgende week (25/10) de uitwedstrijd tegen Rhoon 1. Slaat BTV E'68 DD 35+ de concurrentie af en gaat het voor de kampioensbloemen???