· 

Wintercompetitie Jeu de Woeles

De wintercompetitie van de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles is drie speelweken gevorderd. De eerste afscheiding van de deelnemers is zichtbaar.

 

Bij de woensdagmiddaggroep zijn inmiddels 41 spelers geklasseerd. Maja Postma, Lyda Buitenhuis en Jaap Looy zijn nog zonder nederlaag. Rob Swaep, Hans Leijendekker, Tom Boom en Corry van Mourik hebben pas 1 wedstrijd verloren.

 

Bij de donderdagavondgroep staan 20 deelnemers geklasseerd. Hier nog volop spanning en niemand zonder nederlaag. Jean van Heddegem en Jan Wezemer hebben in de 9 gespeelde wedstrijden pas eenmaal verloren. Twee nederlagen staan op conto van Frank Klompenhouwer en Gerda Oosterbroek-Frijters. Wendy van Yperen staat voorlopig op de 5e plaats in de totaalrangschikking.

 

Woensdag en donderdag de volgende drie wedstrijdronden voor de leden. Let op, er zijn weer een aantal lange vakantiehouders terug! Gaan zij roet in het eten gooien?