· 

GHVV'13 makkelijk langs Vierpolders.

Vorig seizoen stonden beide ploegen ook al tegen over elkaar en toen wist GHVV geen winst te behalen en moest het er toch eens van komen maar dat het zo makkelijk ging had niemand verwacht.

De wedstrijd was nog geen drie minuten oud of Ruben Speelpenning schoot de bal al achter de doelman Vierpolders.

Iedereen ging er eens goed voor staan want misschien zou hier wel eens een grote uitslag kunnen komen maar dat gebeurde niet . Na 15 minuten goed voetbal zakte het enigszins in en kon Vierpolders zich goed herstellen en kregen door wat foutjes de kans om op gelijke hoogte te komen maar dat gebeurde ( gelukkig ) niet.

Het spelpeil zakte behoorlijk weg in de 1e helft maar tegen de rust kwam GHVV'13 weer op zijn niveau als in het begin van de wedstrijd en kreeg behoorlijk kansen om de voorsprong uit te bouwen maar dat gebeurde niet.

Na de rust een direct fel beginnend GHVV'13 die de bal nu wel snel rond lieten gaan en het duurde dan ook niet lang of GHVV'13 stond op een comfortabele 3 - 0 voorsprong door 2 doelpunten van Ruben Speelpenning in de 53e en de 55e minuut .

De 2 - 0 en 3 -0 kwamen beide via de flanken waar veel ruimte lag voor onze mannen.

Door wat slordigheden achterin kreeg Vierpolders 2 100% kansen maar die waren niet vergeven aan de spits van Vierpolders.

Het wachten was dus weer op de voorwaartse van de thuisploeg om het grote krachtsverschil in doelpunten uit te drukken.

8 minuten voor tijd schoot Toivi Schol de 4 - 0 binnen na weer een snelle aanval die uiteindelijk de keeper van Vierpolders niet goed pareerde en Toivi dus profiteerde .

Vlak voor tijd maakte Toivi Schol er nog 1 ... Met een halve omhaal en licht draaiend schoot hij de bal perfect achter de de doelman maar helaas voor Toivi vond de scheidsrechter het te gevaarlijk en keurde het doelpunt af.

Een 4 - 0 eindstand en klimmend naar de 6 bovenste plaatsen dan doe je het niet verkeerd.

Volgende week naar Kethel Spaland maar eerst dinsdag avond voor de beker thuis tegen competitiegenoot Vlotbrug om 20.00 uur op Geervliet.