· 

SCO'63 wint zonder te sprankelen.

Op bezoek bij Simonshaven heeft SCO' 63 de drie punten weten te behalen. De vooraf voorspelde overwinning kwam echter maar moeizaam tot stand. De wedstrijd die het tempo had van een pot zomeravondvoetbal kwam geen moment op gang.

 

Reken daar het spel bij welke niet zou misstaan bij een gemiddeld potje 7 tegen 7 voetbal en het beeld is compleet. Simonshaven met veel oud SCO'ers leek dan ook de rust te gaan halen met de bekende brilstand tot daar spits Sturrus weer was.

Een bal kwam achter in de 16 terecht bij Klaassen die met links zou schieten. Zijn bal zou het doel passeren. Alleen was daar Sturrus die al vallend met de teen de bal tegen het net wist te werken. 0-1

SCO had de benodigde voorsprong te pakken en wist deze zonder te overtuigen de tweede helft uit te breiden. Het was een assist van een verdediger van Simonshaven die Sturrus een niet te missen kans zou bieden op de 0-2. Even later tekende hij ook nog voor zijn 3e van de middag. Klaassen speelde met een "staande omhaal" de bal in de loop van Sturrus die koelbloedig de trekker over zou halen. 0-3

SCO '63 won dus zonder al te veel inspanning en zag wederom de concurrentie punten morsen. WCR ging keihard onderuit bij degradant Pernis 5-0, Hekelingen verloor met 5-2 bij GOZ en Abbenbroek speelde met 3-3 gelijk tegen Zinkwegse Boys.

 

Dinsdag mag SCO' 63 op bezoek bij RVVH voor de beker om het zaterdag op te nemen tegen NBSVV om 14:30 uur.

 

Eindstand 0-3 (0-1)
0-1 W. Sturrus (T. Klaassen)
0-2 W. Sturrus
0-3 W. Sturrus (T. Klaassen)

 

Opstelling:
R. Groenendijk - E. Lopes, P. van Dorp (J. Stolk), S. Berkman, E. Starke - S. Leenman (C. Pattiapon), T. Klaassen, F. Fortes Varela, P. Monteiro (D. van Dorp) - W. Sturrus, C. Hassel