· 

Eerste Bekerronde.

De 1e bekerronde. Alle wedstrijden beginnen om 20:00 uur m.u.v. Zuidland. Dat begint om 20:15 uur. Hellevoetsluis is vrijgeloot in deze beker ronde.

Sco'63 is de koploper van 4H met 4 winst uit 4 wedstrijden. Vanavond treffen de mannen in Ridderkerk de nummer 9, met 6 punten, uit de 1e klasse B, RVVH. Een pittige klus voor de mannen uit Spijkenisse maar kunnen ze na 7 (de 3 beker wedstrijden mee gerekend) wedstrijden nog een 8e keer winnen? Of is RVVH een maatje te groot?

 

Derby: V.V. Spijkenisse is de nummer 13, met 5 punten, in de hoofdklasse A en zij ontvangen de nummer 4, met 10 punten, van de 3e klasse D, OVV Oostvoorne. OVV zal een zware klus krijgen in Spijkenisse. Niet alleen omdat Spijkenisse hoofdklasse speelt maar ook omdat zij afgelopen zaterdag vrij waren.

 

Bij Nieuwenhoorn loopt het op rolletjes in de 2e klasse E (zuid 1) met 15 punten uit de eerste 5 speelrondes. Zij gaan vanavond naar Katwijk en treffen daar Quick Boys 2 dat in de hoofdklasse A (2e teams) 2e staat met 10 punten. Kan Nieuwenhoorn vanavond tegen Quick Boys laten zien dat het ook buiten de 2e klasse E kan winnen?

 

Derby: GHVV'13 tegen FC Vlotbrug. Beide spelend in de 3e klasse D. GHVV '13 staat met 9 punten op de 6e plek en Vlotbrug met 3 punten op plek 13. Vlotbrug lijkt zijn draai nog niet te hebben gevonden in de 3e klasse kunnen de mannen vanavond in Geervliet GHVV '13 in de beker verrassen? Of laat GHVV '13 zien hoe een stabiele 3e klasser hoort te spelen?

 

VV Brielle Sportcomplex Geuzenpark gaat naar Rotterdam en treft daar de zelfde tegenstander als afgelopen zaterdag namelijk Neptunus-Schiebroek. In eigen huis werd er met 0-5 verloren. Vanavond in de beker willen de mannen graag dat vergeten en winnen van Neptunus-Schiebroek. Lukt dit de mannen van Brielle of krijgen ze weer een flinke pak rammel?

 

Voetbalvereniging Zuidland de nummer 7, met 8 punten, uit de 3e klasse D gaat naar Nootdorp en treft daar de nummer 5, met 8 punten, uit de 2e klasse C, RKDEO. Beide ploegen spelen in hun eigen competitie wisselvallig. Dus wie er vandaag gaat winnen is niet te voorspellen. Al zijn de gastheren favoriet omdat zij 1 klasse hoger spelen. Deze wedstrijd begin 15 minuten later dan de andere wedstrijden en dat is om 20:15 uur.