· 

Hoe vergaat het LTC Spijkenisse in de najaars tenniscompetitie?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van LTC Spijkenisse.

 

Heren Dubbel 17+ speelt op vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 21. Na vijf wedstrijden en slechts eenmaal een gelijkspel bivakkeert het team op de laatste plaats (8) van de ranglijst. De wedstrijd tegen Rebounce is uitgesteld. Zaterdag 25 oktober speelt het team om 19.00 uur in Hellevoetsluis tegen United Service 1. Dat team staat met 1 gelijkspel 7e op de ranglijst. Wellicht kan Heren Dubbel 17+ het najaar ingaan met winst in de laatste competitieronde.

 

Heren Dubbel 35+ speelt eveneens op vrijdagavond. Ook in de 3e klasse, maar dan in de afdeling 64. Tweemaal winst en tweemaal verlies tot op heden (plaats 6 op de ranglijst). Nog drie wedstrijden te gaan. De eerste is aanstaande zaterdag 25/10. De reis gaat naar Tanthof Delft 1. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Dit team kan nog punten aan hun totaal toevoegen en wellicht een plaats stijgen op de ranglijst.

 

Heren 17+ (2xE 3xD) zaterdag (Rotterdam) 3e klasse afdeling 5. Na vier zeges en twee nederlagen, gaat dit team trots aan de leiding. de concurrentie op gepaste afstand. Zaterdag eindigt de competitie tegen hekkensluiter De Kooistee 2. De wedstrijd begint om 12.00 uur. Het kan toch niet anders dan dat dit team na afloop het kampioenschap viert, op de foto gaat en deze aan de redactie van SOVP toezendt?!!?

 

Heren Zondag 1e klasse afdeling 4. Dit team neemt na twee overwinningen, een gelijkspel, een nederlaag en uitgestelde wedstrijd tegen Naaldwijk 2 een 5e plaats in op de ranglijst. Zondag de laatste competitieronde tegen koploper Leimonidas 2. Kan Heren 1 verrassen?

 

Dames Dubbel 17+ vrijdagavond 3e klasse afdeling 47. Met 7 punten uit 6 wedstrijden (1x winst 1x gelijk 4x verlies) staat dit dames dubbelteam op de 6e plaats van de ranglijst. Vrijdagavond 25/10 komt om 19.00 uur BTV E'68 2 op bezoek. Dan liggen er zeker winstkansen. BTV E'68 2 heeft 9 punten uit evenveel wedstrijden.

 

Dames Dubbel 35+ Vrijdagavond 3e klasse afdeling 86. Dit team is samen met United Service 1, BTV E'68 1, en Hoogvliet 1 in de race voor het kampioenschap. United Service heeft 3 punten meer maar 1 wedstrijd meer gespeeld. Het Spijkenisserteam speelt nog tegen United Service 1 (vrijdag 25/10 a.s.) en moet de wedstrijd tegen Hoogvliet 1 nog inhalen. Alles in eigen hand, dus! Veel succes dames!

 

In de 3e klasse afdeling 4 van de zaterdagcompetitie (Rotterdam) speelt LTC Spijkenisse Dames 17+ (2xE 3xD). Het team gaat na 5 competitiewedstrijden ongeslagen met 25 punten ruim aan de leiding en ligt op kampioenskoers. Zaterdag 26-10 ontvangt het team om 12.00 uur in eigen huis Alblasserdam 1. Ook dan zijn winstkansen reëel. Vervolgens staat ook de wedstrijd tegen Kralingen 3 nog open. Die werd bij een 4-0 stand gestaakt.

 

Gemengd Dubbel 17+ vrijdagavond 2e klasse afdeling 39. 'T Slag 1 steekt er in deze klasse met kop en schouder bovenuit. De overige 7 teams zijn aan elkaar gewaagd. Spijkenisser Dames wonnen 2 keer, speelde eenmaal gelijk en verloren 2 keer. In totaal 9 punten uit 5 wedstrijden. De wedstrijd tegen hekkensluiter Hoogvliet 1 werd bij een 0-3 achterstand gestaakt. Vrijdag volgt de laatste competitieronde met een thuiswedstrijd Unilever TC 1. Aanvang 19.00 uur.