· 

Hoe vergaat het LTV Bernisse in de tenniscompetitie?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van LTV Bernisse.

 

Dames Dubbel 17+ speelt op Vrijdagavond in de 2e klasse afdeling 40. Het team heeft drie keer gelijk gespeeld en één keer verloren en staat daarmee op de zesde plaats van de acht teams. De wedstrijden tegen Ouddorp 2 en Rhoon 1 zijn uitgesteld. De uitslag van afgelopen vrijdag 18 oktober (Zwartewaal) is nog niet ingevoerd.

 

Naast de laatste competitieronde tegen TV Oostvoorne, moeten de uitgestelde wedstrijden nog ingehaald worden. We zijn benieuwd waartoe de Dames nog in staat zijn.

 

Gemengd Dubbel 17+ speelt op Vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 68. Het team speelde eenmaal gelijk (Vierpolders 2) en verloor drie wedstrijden. Een 7e plaats op de ranglijst is het verdict. In totaal 4 winstpartijen op 16. Ook dit team moest een wedstrijd tweemaal uitstellen. Vrijdag 25 oktober komt Menheerse 3 op eigen baan op bezoek.

 

Gemengd Dubbel 35+ komt uit in de 3e klasse afdeling 90. Eveneens op de vrijdagavond. Het team won van Hodenpijl 1 (3-1), speelde gelijk tegen Rhoon 1, verloor van Poortugaal 2, Holy 1 en BTV E'68 1. De wedstrijd tegen Zuidland werd uitgesteld. Met 5 punten uit 5 wedstrijden bivakeert het team op de 7e plaats van de ranglijst. Vrijdag 25/10 de thuiswedstrijd tegen Vlaardingen 1.

 

Gemengd Dubbel 50+  beleeft in de 2e klasse afdeling 5 geen sportieve hoogtepunten op de vrijdagavond. Het bekleedt na drie nederlagen in drie wedstrijden de laatste plaats van de ranglijst. Twee keer werd een wedstrijd uitgesteld. Vrijdag 25 oktober reist het team naar Voorhout voor de wedstrijd tegen Voorhout 1.

 

Gemengd Dubbel 17+ van de Zaterdagcompetitie in de 4e klasse afdeling 7 scoort momenteel nog het best van alle eerste Bernisseteams. Tweemaal winst, drie keer gelijk en slechts één verliespartij is natuurlijk een mooie score. Met 12 winstpartijen uit 24 (6 wedstrijden) staat het team op een mooie 4e plaats van de ranglijst. Zaterdag 25/10 volgt de wedstrijd tegen TIOD Gouda 2 dat op de 2e plaats staat. Een mooie uitdaging voor TLV Bernisse GD 17+ !!! Succes !!!