· 

Hoe vergaat het LTV De Dalle in de tenniscompetitie?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van LTV De Dalle. 

 

Heren Dubbel 35+ heeft op vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 67 drie overwinningen berhaald uit drie wedstrijden. Twee wedstrijden zijn uitgesteld en één wedstrijd is bij een 1-0 voorsprong gestaakt. Er liggen voor het Spijkenisser team dus nog volop kansen in deze klasse. Vrijdag 25 oktober om 19.00 uur de uitwedstrijd tegen Zwartewaal 1. 

 

Heren 17+ (2xE 3xD) speelt op zaterdag (Rotterdam) in de 2e klasse afdeling 5. Ook dit team behaalde drie overwinningen. Daarentegen stonden ook drie nederlagen hetgeen resulteert in een 6e plaats op de ranglijst van 8 teams. Zaterdag 26 oktober om 13.30 uur de derby bij en tegen BTV E'68 3.

 

Op donderdagochtend speelden de Dames Dubbel 17+ haar wedstrijden voor de 3e klasse afdeling 21. Na drie gelijke spelen en drie nederlagen bezetten de dames plek vier van de vier teams. De competitie is voor de Dames Dubbel voorbij. Gelukkig eindigde de Dames hun competitie afgelopen donderdag met een gelijkspel zodat ze vermoedelijk hoopvol de winter ingaan. Het komt goed!

 

Twee nederlagen, eenmaal gelijk, maar ook twee keer winst voor Dames Dubbel 17+ op de vrijdagavondcompetitie in de 3e klasse afdeling 18. Een voorlopige vijfde plaats op de ranglijst van 8. Vrijdag 25/10 nog de uitwedstrijd naar Plaswijk '65 2. Zit er een verrassing in tegen deze koploper??? 

 

De 3e klasse afdeling 86 lijkt een maat te groot voor de vrijdagavond Dames Dubbel 35+. Zes keer kwamen de dames op de baan en telkens ging de wedstrijd jammerlijk verloren. Vrijdag 25/10 de thuiswedstrijd tegen Poortugaal 1. Er gloort hoop.

 

Beter vergaat het de Dames 17+ (2xE 3xD) op de zaterdag in de afdeling 4 van de 3e klasse (Rotterdam). Met drie keer winst en twee nederlagen staan de dames op plaats 3 van de ranglijst. De wedstrijd in Alblasserdam werd bij een 4-0 voorsprong gestaakt. Zaterdag volgt de laatste competitieronde met een uitwedstrijd tegen de nummer 5 Kralingen 3. Spijkenisse lijkt in deze klasse soeverein naar het kampioenschap te gaan. Lukt het dit De Dalleteam nog om de tweede plaats van Puttershoek 1 over te nemen?

 

Het Gemengd Dubbel van de vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 11 boekte 10 winstpartijen in 24 ontmoetingen (3x winst; 3x verlies) en staat op plek 6 van de ranglijst. Vrijdag 25/10 wordt om 19.00 uur de competitie afgesloten met een wedstrijd tegen Hoek 5. Er liggen voor het Gemengd Dubbelteam kansen op winst.

 

Gemengd 17+ op Zaterdag in de 3e klasse afdeling 6 gaat na 6 competitieronden voor het kampioenschap. Het team (21 uit 6) sluit de competitie af met de kraker tegen de nog eveneens ongeslagen koploper (22 uit 6) Schiebroek 9. Winst is nodig voor het kampioenschap. Deze interessante ontmoeting wordt bij goed weer zaterdag om 13.30 op de banen van De Dalle gespeeld. VEEEEEEL SUCCES !!!

 

Het laatste team dat wij beschrijven is het Gemengd Dubbel 17+ van de zaterdag in de 1e klasse afdeling 4. Na 4 overwinningen en twee gelijke spelen gaat dit team aan de leiding! Zaterdag ontvangt het team de nummer drie van de ranglijst Berkenrode 1. Die wedstrijd begint reeds om 11.00 uur.