· 

Hoe vergaat het LTV De Hartel in de tenniscompetitie?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van LTV De Hartel.

 

Heren Dubbel 35+ draait op vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 64 goed mee in de top. Na twee overwinningen, drie gelijke spelen en één verliespartij staat het team met 15 punten uit 6 wedstrijden op de 3e plaats. Vrijdag de laatste wedstrijd, om 19.00 uur thuis tegen BEQuick Maassluis 3. Het kampioenschap lijkt te gaan tussen West Voorne 1 en Evergreen 2.

 

Heren 17+ (2xE 3xD) speelt in de 1e klasse afdeling 2 op zaterdag (Rotterdam). Ook dit team bezet de 3e plaats van de ranglijst na vier overwinningen en twee nederlagen. Zaterdag 26 oktober de laatste wedstrijd. Uit tegen Los Amigos 1. Aanvang: 12.30 uur. Een overwinning zit er in.

 

Dames Dubbel 17+ vrijdagavond 3e klasse afdeling 47. De dames zijn al kampioen met de thuiswedstrijd van a.s. vrijdag 25/10 tegen Zuidland 1 nog voor de boeg. Kim Lagerweg en Sylvia Weber namen de overige 6 dames mee op sleeptouw en dat leidde tot een mooie prestatie: 6 gespeeld, 6 gewonnen. Maar liefst 21 dubbels gewonnen, slechts 3 verloren. Voor de persoonlijke resultaten van de Dames, klik hier.

 

In de 3e klasse afdeling 1 speelt op zaterdag Dames 17+ (2xE 3xD). Dit team stak samen met Holy 1 met kop en schouders boven de rest uit. Holy 1 is kampioen. Zaterdag volgt voor De Hartel 1 nog de confrontatie in eigen huis tegen de nog enig overgebleven concurrent voor de 2e plaats Zuidland 1. Maar de dames zijn zeker niet van plan die plek af te geven en gaan voor de winst.

 

Op vrijdagavond speelt Gemengd Dubbel 17+ haar wedstrijden in de 3e klasse afdeling 11. Het is spannend in deze klasse. Zalmplaat 1 en Rhoon 1 gaan met 19 punten uit 6 wedstrijd aan de leiding, op 1 punt gevolgd door De Hartel 1. Vrijdag 25/10 valt de beslissing! Zalmplaat 1 reist af naar Plaswijck '62 4. De Hartel 1 en Rhoon 1 ontmoeten elkaar in Spijkenisse. Het gemengde dubbel weet wat het te doen staat. Winnen, liefst met zo groot mogelijke cijfers.

 

Op zaterdag speelt Gemengd 17+ de wedstrijden in de 2e klasse afdeling 13. Met twee overwinningen en drie nederlagen is de 6e plaats op de ranglijst voorlopig hun deel. Door een overwinning op hekkensluiter Van Vliet 1 kan het team Unilever TC 1 mogelijk nog passeren en de 5e plaats in de eindrangschikking bereiken. Mocht dat zaterdag niet lukken dan geeft de inhaalwedstrijd tegen dat Unilever TC nog een kans.

 

In de 3e klasse afdeling 23 speelt op zaterdag het Gemengd Dubbel 17+. Dat team heeft het lastig om punten te scoren. United Service 1 werd op 2-2 gehouden. De wedstrijden tegen De Dalle 3, Rozenburg 1, Zwartewaal 1 en Rhoon 1 gingen verloren. De uitwedstrijd tegen Hoogvliet 1 werd uitgesteld. Zaterdag volgt om 13.00 uur nog de thuiswedstrijd tegen Oostvoorne 1.

 

Gemengd Dubbel in de 4e klasse afdeling 5 van de zondag gaat nog voor het kampioenschap. Samen met Aeolus-Oledo 5 en De Delftse Hout 1 is De Hartel 1 nog in de race. Aeolus-Oledo heeft 21 punten uit 6, De Hartel 1 en De Delftse Hout 1 20 uit 5. De uitgestelde wedstrijd tegen Pijnacker 3 staat nog op het programma. Afgelopen zondag speelde De Hartel tegen De Delftse Hout (uitslag nog niet ingevoerd). Zondag ontvangt het team Unilever TC 1 om 10.00 uur in de ochtend.