· 

Hoe vergaat het LTV Zuidland in de najaarscompetitie tennis?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van LTV Zuidland.

 

De Heren Dubbel 50+ dat op vrijdag in de 2e klasse afdeling 15 uitkomt, staat riant bovenaan de ranglijst na 6 gewonnen wedstrijden. Vrijdag 25 oktober de kampioenswedstrijd bij en tegen de nummer 3 Seghwaert 1. We zien de teamfoto graag tegemoet. Voor de persoonlijke resultaten van de spelers. klik hier.

LTV Zuidland 2 speelt in diezelfde klasse en neemt met 5 punten uit 5 wedstrijden de laatste plaats van de ranglijst in. Dit team ontvangt vrijdag 25 oktober Poortugaal 1 om 10.00 uur op de eigen accommodatie in Zuidland. Het team kan -ook nog met een inhaalwedstrijd voor de boeg- de laatste plaats nog overdragen aan TC '73 1 of Poortugaal 1. We zijn benieuwd.

 

Op zaterdag speelt Heren 17+ (2xE 3xD) zijn wedstrijden in de 1e klasse afdeling 2. Twee overwinningen en vier nederlagen, brengt de heren 17+ op de vijfde plaats van de ranglijst. Zaterdag 26 oktober volgt om 13.30 uur het slotakkoord bij hekkensluiter Heynkensort 1. Kan LTV Zuidland Binnenmaas 1 nog achterhalen voor de 4e plaats in de eindrangschikking?

 

Ook Heren Dubbel 17+ speelt op zaterdag. Zij komen uit in de 3e klasse afdeling 13. Het team begon de competitie met twee overwinningen (Tanthof Delft 1 en BTV E'68 1), verloor daarna van 'T Loo 3 en speelde gelijk tegen Hoogvliet 1. De wedstrijden tegen Schiedam Noord 1 (gestaakt) en Vlaardingen 2 (uitgesteld) worden nog ingehaald na de laatste competitieronde waarin Slands team afreist naar Rozenburg 1. Twee wedstrijden minder gespeeld, 6 punten achterstand op 'T Loo 3. Het zal moeilijk worden, maar theoretisch is een kampioenschap nog mogelijk.

 

Dames Dubbel 17+ speelt op vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 47. Drie overwinningen, een gelijkspel en nederlaag later staat het team na competitieaanvang op de 5e plaats van de ranglijst. De wedstrijd tegen BTV E'68 2 werd uitgesteld en wordt 15 november nog ingehaald. Vrijdag 25/10 volgt de uitwedstrijd tegen De Dalle 21 dat onderaan de ranglijst staat. We rekenen op winst, dames!

 

De Dames 17+ (2xE 3xD) komen op zaterdag uit in de 3e klasse afdeling 1. Het team won driemaal en verloor een keer. Momenteel bezetten de Dames de 4e plaats van de ranglijst. Een kampioenschap zit er niet meer in (Holy 1 is te sterk). Zaterdag 26 oktober ontvangt het team buur De Hartel 1. Daarna worden de tegen Uniliver TC 1 en Laatjeskaai 1 nog ingehaald. De 3e plaats in de eindrangschikking is een reële optie.

 

Gemengd Dubbel 17+ heeft het lastig in de 2e klasse afdeling 39. Op de vrijdagavonden werd eenmaal gewonnen en gelijk gespeeld. Twee keer liep het team tegen een nederlaag aan. Vrijdag 25/10 speelt het team in Hoogvliet tegen het 1e team van de gelijknamige vereniging. Daarna volgen nog de uitgestelde wedstrijden tegen Schiedam Noord 1 (1/11) en Unilever TC 1 (8/11). Tegen deze teams zijn zeker overwinningen te behalen zodat het team nog kan stijgen op de ranglijst waar het momenteel de gedeelde 6e plaats bekleedt.

 

Gemengd Dubbel 35+ tenslotte, speelt op vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 85. Met drie overwinningen en een gelijk spel doet het team nog mee voor de eerste plaats en het kampioenschap. Het team versloeg in de laatste wedstrijd koploper BeQuick Maassluis 1 met 3-1, heeft op dat twee 8 punten achterstand en twee wedstrijden minder gespeeld. Voor het kampioenschap zullen dan wel grote overwinningen moeten worden geboekt. De druk is dus hoog! Gaan de Dames 35+ er nog voor???