· 

Hoe vergaat het TC De Kooistee in de najaarscompetitie tennis?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van TC De Kooistee.

 

Het is spannend in de 3e klasse afdeling 67 van de Heren Dubbel 35+ op de vrijdagavond. Drie regionale verenigingen vechten om het kampioenschap. Daaronder TC De Kooistee. TV Zwartewaal 1 gaat aan de leiding (20 punten uit 6 wedstrijden), gevolgd door TC De Kooistee (16 uit 6) en LTV De Dalle (12 uit 4 !!!). Vrijdag 25/10 de topper TV Zwartewaal - LTV De Dalle, terwijl TC De Kooistee op bezoek gaat bij hekkensluiter BTV E'68 1. Om nog alles in eigen hand te houden, lijkt een 4-0 zege voor de Hellevoeters noodzakelijk.

 

De Heren 17+ (2xE 3xD) spelen op zaterdag in de 3e klasse afdeling 6. Dit team rest nog een inhaalwedstrijd op 2 november tegen TC Rozenburg 2. Dé kans om van de laatste plaats te komen (poule van 4 teams).

 

Heren Dubbel 17+ van de zaterdag speelt in de Hoofdklasse afdeling 1. Na driemaal winst en twee keer verlies is een middenmootplaats momenteel hun deel. Nog twee wedstrijden te gaan: zaterdag 26/10 thuis tegen Ouderkerk a/d Amstel 1 en 2/11 de uitgestelde uitwedstrijd bij DEM 1. Een 2e plaats in de eindrangschikking behoort bij goede overwinningen tot de mogelijkheden.

 

Dames Dubbel 35+ van de vrijdagavond komt uit in de 3e klasse afdeling 82. De Dames zijn met D'Oudelande 3 in de race voor het kampioenschap. Twee punten is de achterstand. Nog twee wedstrijden te gaan. Daaronder de bij 2-0 gestaakte wedstrijd tegen de koploper, die op 2 november wordt vervolgd. Vrijdag ontvangt het team de buren van TV Klaaswaal. Met mooie cijfers winnen is het devies om het slot van de competitie met een kampioenschap te (kunnen) bekronen.

 

Dames 17+ (2xE 3xD) 3e klasse afdeling 1 op zaterdag heeft nog een thuiswedstrijd tegen Ommoord 1 te goed. Zaterdag 26/10 begint de ontmoeting om 10.30 uur. Vermoedelijk zal deze wedstrijd tegen de hekkensluiter het team niet hoger brengen dan de 6e plaats op de eindrangschikking.

 

Dames Dubbel Zondag 1e klasse afdeling 3 heeft nog twee wedstrijden te gaan. Op zondag 3 november de uitgestelde wedstrijd tegen Noordwijk 1 en zondag 11 november de bij 1-0 gestaakte wedstrijd tegen koploper (2 punten verschil) Park Marlot 1. Gaan de dames deze poule van vier teams winnend afsluiten??? We gaan het zien en u kunt het bijwonen aan het Schelpenpad 10 in Hellevoetsluis.

 

Gemengd Dubbel 17+ Vrijdag 3e klasse afdeling 68 sprokkelt de punten moeizaam bij elkaar. Met 7 punten uit 5 wedstrijden neemt het team de 6e plaats van de ranglijst in. Het gat met de nummer 5 is groot, maar twee grote overwinningen op nummer 8 Vierpolders 2 (vrijdag 25/10 om 19.00 u in eigen huis) en 7 Bernisse 1 (vrijdag 8/11 om 19.00 uur), kan het team nog doen stijgen op de eindranglijst.

 

Gemengd 17+ zaterdag 1e klasse afdeling 1 staat met de slotwedstrijd tegen Schiebroek 2 voor de boeg nog een plaats lager: 7e met 10 uit 6. Ook hier kan bij winst nog een plek naar boven opgeschoven worden. Maar of Schiebroek 5 hieraan wil meewerken, is maar zeer de vraag.

 

Gemengd Dubbel 17+ zaterdag 4e klasse afdeling 7 staat met driemaal gelijk en drie keer verlies op de laatste plaats van de ranglijst. Met de thuiswedstrijd tegen Smitshoek 3 voor de boeg (26/10 om 10.30 uur) lijkt het lot bezegeld voor dit team. Maar wie weet??? Gaat het team ons verrassen!?!?!