· 

Hoe vergaat het TV United Service in de najaarscompetitie tennis?

De najaarscompetitie loopt ten einde. Hoe verging het de eerste teams van de regionale verenigingen tot nu toe in de competitie? Vandaag een blik op de resultaten van TTV United Service.

 

 

 

Heren Dubbel 17+ van de vrijdagavond komt uit in de 3e klasse afdeling 21. Het team heeft het moeilijk en behaalde tot op heden 4 punten na 5 nederlagen en 1 gelijkspel. Vrijdag de laatste wedstrijd en de strijd om de laatste plaats met Spijkenisse dat 1 punt minder heeft en nog een wedstrijd tegen Rebounce 2 tegoed heeft. Veel succes heren! Een grote overwinning is wenselijk om niet als laatste op de ranglijst te eindigen.

 

Heren Dubbel 17+ van de zaterdag speelt in de 2e klasse afdeling 22. Met slechts 5 punten uit zes wedstrijden staat het team laatste en 8e op de ranglijst. Zaterdag 26/10 ontvangt het team Hooghei 1. De wedstrijd vangt aan om 13.00 uur.

 

Op donderdagochtend speelt Dames Dubbel 17+ in de 2e klasse afdeling 25. In de poule van 4 teams staan de dames na 6 wedstrijden onderaan de ranglijst. Slechts drie punten met de thuiswedstrijd tegen koploper Heer Jan 1 nog te gaan. Uit werd met 0-4 verloren. Kan Dames Dubbel een van de Heer Jandubbels verrassen?

 

In de 2e klasse afdeling 40 komt op vrijdagavond Dames Dubbel 17+ uit. Eén overwinning, twee gelijke spelen en drie nederlagen levert 9 punten op voor de dames. Hiermede staan zij op positie 5 van de ranglijst. Vrijdag 25/10 om 19.00 uur de slotwedstrijd in en tegen Rhoon 1. 

 

Dames Dubbel 35+speelt vrijdagavond in de 3e klasse afdeling 86 en deelt de leiding met Spijkenisse 1. Beide teams hebben 20 punten uit 6 wedstrijden na 5 overwinningen en 1 nederlaag. Vrijdag 25/10 de kraker tussen de twee koplopers aan de Haringvlietweg 1 in Hellevoetsluis. De winnaar van deze leuke wedstrijd die om 19.00 uur begint, mag zich kampioen noemen. Veel succes beide teams!

 

Dames Dubbel 50+ komt op vrijdagavond uit in de 2e klasse afdeling 5. Met 21 punten uit 6 wedstrijden is het team al kampioen. Vrijdag rest nog de wedstrijd tegen het laag geklasseerde RLTC 1. Die wedstrijd kan niet verloren worden, dames!

 

Gemengd Dubbel 17+ van de vrijdagavond speelt in de 2e klasse afdeling 44. Dit team leidt soeverein de ranglijst met 23 punten uit 6 overwinningen. Het team is reeds kampioen. Vrijdag 25/10 de uitwedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst: West Voorne 1. Opnieuw een 3-1 of 4-0 overwinning??? Daarna zien we de kampioensfoto wel.

 

Gemengd 17+ van de zaterdag komt uit in de 2e klasse afdeling 13.  Het team heeft onbetwist de leiding genomen en stevent af op een kampioenschap (we zien de foto wel komen). Zes overwinningen uit 6 wedstrijden geeft voor dit team 25 punten. Zaterdag 26/10 de thuiswedstrijd tegen De Kooistee 2. De nummer 2 van de ranglijst op 5 punten. Alleen een 0-5 nederlaag houdt United Service van het kampioenschap af. Dat gaat niet gebeuren!


De Gemengd Dubbel 17+ zaterdag speelde in de 3e klasse afdeling 23 tot nu toe vijf wedstrijden waarin het vier keer gelijk speelde en één keer verloor. Negen punten in totaal en daarmede op de 5e plaats van de ranglijst. Zaterdag 26/10 volgt de wedstrijd tegen koploper De Dalle 3 en 2/11 de uitgestelde wedstrijd tegen de nummer 2 van de ranglijst, Rhoon 1. Gaat het team nog puntjes sprokkelen? Dat is de grote vraag.