· 

Bijzondere prestatie bij Klaverjasvereniging de Waterlanders

 

 

Bijzonder nieuws van Klaverjasvereniging de Waterlanders uit Spijkenisse. Op donderdag 24 oktober speelden Paul Scholtz, Ellie Bouman, Coby van Geene en Jan van den Bos tegen elkaar en beide koppels haalden 1446 punten bestaande uit 1296 punten en 150 roem. Een precies gelijke eindstand na 16 beurten dus. Zeldzaam en binnen de vereniging misschien nooit eerder gebeurd!? De druk bezette vereniging heeft ook dit jaar nog een aantal mooie evenementen in de planning met onder andere het  

Nissewaard toernooi 

Dit toernooi op zondag 17 november 2019 is al vol. 

Het volgende toernooi is het Feestdagentoernooi op zondag 22 december2019. 

Inschrijven kan iedere dinsdagavond (vol=echt vol) of http://www.klaverjasverenigingdewaterlanders.nl/lid-worden-contact-2.html

klik hier om je aan te melden. Heb je geen vaste klaverjasmaat, meld je dan toch aan, wij gaan dan in onderling overleg op zoek naar een passende klaverjasmaat. 

Kompetitie 2019/2020 

Deze is op dinsdagavond 3 september gestart en duurt tot en met eind mei 2020. 

Winter klaverjassen 

Dit begint op donderdag 3 oktober 2019 om 13.30 uur. Er worden 4 rondes gespeeld maar mocht je maar 3 rondes willen meespelen dan is dit ook mogelijk. Het winter klaverjassen gaat door tot eind maart 2020. Deelname is vrijblijvend: Je hoeft dus niet iedere weekte komen kaarten. 

Nieuwe leden 

Op dit moment is er op de dinsdagavond weer plaats voor nieuwe leden. Voor meer informatie kijk hier