· 

Fit op Wintersport? Sportschool van Unen heeft speciale les voor u

 

Wil jij fit op wintersport??

 

Dan heeft Sportcentrum van Unen uit Brielle een mooi programma voor u.  Je kunt winterfit worden op de zogenaamde Milon Cirkel. Een volledige workout op meerdere fitnessapparaten en dat in een ruim half uur per keer. Op 28 oktober start het programma, dus u kunt er nog bij zijn. Tevens kunt u kiezen uit één van de groepslessen die het ervaren sportcentrum in het keuzepakket heeft. Spreekt u dit aan? Dan is Sportcentrum van Unen,  de sportschool voor u!

 

Naast het ruime sportaanbod kunt u in de fitness altijd terecht bij onze instructeurs. Wij begeleiden u graag in uw doelen. Een stok achter de deur nodig? Ook hier helpen w u graag mee. Bel ons gerust voor een intake gesprek of proeftraining. Dit is natuurlijk vrijblijvend! Ook kunt u gebruik maken van een proeftraining die wij uiteraard begeleiden. Maak een afspraak!

 

Onlangs is de kraspas actie is begonnen. Dit is een samenwerkingsactie tussen 18 Brielse ondernemers. Ook het sportcentrum doet hier aan mee. Vraag gerust om informatie

 

Sportcentrum van Unen

 

Amer 19

 

3232 HA Brielle

 

T0181-417472