· 

Hans de Brandt en Jaap Looy dagwinnaars bij Jeu de Woeles.

Het was weer een grote opkomst bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles op woensdagmiddag 23 oktober in De Woelhoek. Maar liefst 39 spelers traden aan voor drie spelronden. Daaronder een aantal vakantierondreis terugkerende leden, waarvan er een brutaal driemaal winst pakte. 

Deze middag bleven Berend Greven (39-18), Gerard van Bavel (39-18), Hans de Brandt (39-13), Kristina Geglawy (39-23) en Ria Klein (39-14) zonder nederlaag. Hans de Brandt en Ria Klein waren de winnaars van de dag op gamescore. 

In de 1e winter periodestand (2 oktober t/m 2 november) gaan drie spelers aan de leiding met 8 overwinningen uit 9 wedstrijden. Het zijn de regelmatige prijswinnaars Rob Swaep, Jaap Looy en Hans Leijendekker. Beste dame is Maja Postma. Zij scoorde 6 uit 7.

 

De opkomst bij de donderdagavondgroep blijft duidelijk achter bij de woensdagmiddaggroep. Slechts 15 spelers plaatsten, kruisten of kaatsten de ballen. 

Henny Swemmer (39-16), Jaap Looy (39-8), Johan de Vries (39-9) en Ria Looy (39-20) bleven deze avond zonder nederlaag en wonnen hun drie wedstrijden. De dagprijs bleef in de familie. Ria en Jaap Looy waren de laureaten bij de mannen en vrouwen. Jaap op gamescore. 

In de 1e winter periodestand (03 okt t/m 3 november) gaan Jean van Heddegem en Jan Wezemer aan de leiding. Zij wonnen 10 van hun 12 wedstrijden. Bij de dames scoort Wendy van Yperen het best. Zij won 7 van haar twaalf wedstrijden.

 

De donderdagavondgroep kan nog spelers gebruiken. Wilt u een keer meedoen, neem dan contact op met de vereniging: https://jdwoeles.weebly.com .