· 

Winst en verlies voor ttv De Repelaer uit Spijkenisse.

Duoteam 2 van de Spijkenisser tafeltennisvereniging De Repelaer heeft gisterenavond in de 3e klasse B een kleine thuisnederlaag geleden tegen koploper NN Rotterdam 2. NN Rotterdamspeler Hans Mol was te sterk voor Daniel Koppenol en Patrick Drent. Beide De Repelaermannen hadden geen kans tegen Hans. Daniel won wel eenvoudig van Hans Buitendijk. Patrick kwam ook tegen Hans Buitendijk te kort. Er was daarentegen wel winst in het dubbelspel voor het Spijkenisser duo. Duo 2 was blij met de 2 winstpartijen. Het team strijdt nog steeds tegen degradatie. Elke overwinning is hierbij welkom. Nog vier wedstrijden te gaan om degradatie te ontkomen.

 

De Repelaer 3 boekte gisterenavond in Maassluis een knappe, belangrijke 6-4 overwinning op TOG 2. Het was een wedstrijd in de 4e klasse I van de reguliere competitie. De Repelaerspeler Kees van Oers werd Man of The Match met drie overwinningen in het enkelspel en een goede bijdrage in de dubbelspeloverwinning met Frank Wagemans. René Bernouw en Frank wonnen beiden van Jos van Nierop, maar verloren van Lennard Toma en Sanjay Soekhlal. Door deze zege staat De Repelaer 2 twee punten los van de degradatieplaats. Samen met TOGB 6 zal het Spijkenisser team de degradatiestrijd aangaan.