· 

Nieuwenhoorn wint ook wedstrijd nummer 6.

Nieuwenhoorn heeft wederom drie punten gepakt. Ssv ‘65 deed wat het kon, probeerde druk te zetten maar had al snel door dat er weinig te halen viel.

 

Vanaf de start was Tim vd Lijn al bijna direct doeltreffend. Hij snoepte de bal af van een traag ogende tegenstander. Het lukte Tim helaas niet om te scoren. Het was een voorbode van wat komen ging. Vanaf het begin van de wedstrijd was Nieuwenhoorn een vlot combinerende ploeg, maar het stokte altijd wel ergens. Totdat Dimitri Gomez zich vrijspeelde en de bal terugtrok op Jeffrey Burger. Een koud kunstje voor de goalgetter. Rond de 25e minuut wederom een aanval van Nieuwenhoorn. De bal kwam in de zestien bij Danique Wolters, die speelde zich vrij en drukte de bal prachtig in de bovenhoek.

 

Daarna de mooiste aanval van Nieuwenhoorn van de wedstrijd. Bijna alle spelers hadden een aandeel in deze aanval waarbij wederom Danique de aanval kon afronden na een prima steekbal van Tim van de Lijn. Zijn inzet strandde helaas voor de goal, dus wederom net geen doelpunt. Zo kreeg deze koninklijke aanval helaas geen kroon. Net voor de rust pakte Dimitri Gomez nog wel zijn kans en scoorde de 3-0, terwijl daarvoor ook nog de paal (2x) en de lat werden geraakt.

 

Na de rust een matig Nieuwenhoorn dat het verder wel geloofde. Invaller Tom Sleeuwenhoek scoorde nog de 4-0. Hij had al een signal afgegeven daarvoor, door de bal op de paal te schieten. Na de 4-0 was het van Nieuwenhoornse kant wel gedaan met de wedstrijd. Ssv’65 pakte nog wel een doelpuntje mee en zo werd 4-1 de einduitslag. 

 

Nieuwenhoorn blijft zo nog zonder puntverlies in deze Tweede Klasse E. Kijken naar de stand lijkt het er op dat de ploeg van Ron van den Berg de topploegen van de afdeling nog niet als tegenstander heeft gehad. Daar komt in de volgende twee wedstrijden echter verandering in. Zaterdag 2 november spelen de mannen uit bij nummer 3, MZC'11 en op 9 november is de volgende thuiswedstrijd tegen de huidige nummer 4 Bruse Boys.